Natures Plus Phosphatidyl Serine DMAE Complex 60caps

Natures Plus Phosphatidyl Serine DMAE Complex 60caps

Хранителна добавка за поддържане на нормална когнитивна функция и подобряване на паметта и концентрацията

код на продукта: 036567
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  173,06лв. (88,52€)

Natures Plus Phosphatidyl Serine DMAE Complex Диетична добавка за поддържане на нормална когнитивна функция и подобряване на паметта и концентрацията 60 капсули Специална формула за подобряване на мозъчните функции с естествени вещества, които са ...  още

140,00лв. (71,61€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467051805

Natures Plus Phosphatidyl Serine DMAE Complex Диетична добавка за поддържане на нормална когнитивна функция и подобряване на паметта и концентрацията 60 капсули

Специална формула за подобряване на мозъчните функции с естествени вещества, които са компоненти на нервните клетки или участват в процеса на производство на определени невротрансмитери: Фосфатидилсерин, DMAE (2-диметиламиноетанол) и активирани соеви фосфиди (Фосфатидилхолин, Цефалин, Фосфоинозитиди, Гликосфинголипиди).

DMAE (2-диметиламиноетанол) е хранителна добавка, която има репутация за подобряване на паметта и настроението. Подобряването на паметта се дължи на предполагаемото повишаване на нивата на ацетилхолин в мозъка. Не съществуват клинични проучвания със здрави субекти, докато проучванията с пациенти с Алцхаймер дават противоречиви резултати. Въпреки това, при тези пациенти DMAE изглежда по-ефективен за подобряване на поведението и настроението, отколкото за подобряване на паметта.

Холинът участва в структурата на нервните клетки и особено на мозъчните рецептори. Подобно на холина, DMAE е свързан с производството на невротрансмитера ацетилхолин, който е от съществено значение за мозъчните функции като учене, концентрация и памет.

От друга страна, фосфатидилсеринът е фосфолипид (структурен компонент на клетъчните мембрани), намиращ се главно в мозъка. Набавя се чрез храната, но също така се синтезира от самия организъм. Има доказателства, че подобрява когнитивната функция (способност за учене, памет) при здрави индивиди. Разбира се, механизмът, предизвикващ това действие, не е напълно изяснен.

Фосфатидилхолинът има изключително важна роля в когнитивната функция, тъй като директно поддържа невротрансмитерите на паметта, докато фосфатидилсеринът е показал, че стимулира енергийната и електрическата активност на мозъка, подобрявайки умствените функции. И накрая, фосфатидилетаноламинът засилва производството на серотонин, допамин и създава нови връзки между клетките.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 2 капсули дневно.
Спортисти: 3 - 4 капсули на ден в продължение на две седмици, преди тежка тренировка или състезание.


Противопоказания-Взаимодействия

DMAE трябва да се избягва от хора с анамнеза за епилепсия или припадъци. При някои хора може да причини много ярки и интензивни сънища.

Не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Алергии: Съдържа соя.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 26975-23/3/2016. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук