Natures Plus Ultra Probiotics 30caps

Natures Plus Ultra Probiotics 30caps

Хранителна добавка от пробиотици и пребиотици за поддържане на стомашно-чревното здраве

код на продукта: 036736
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  125,78лв. (64,34€)

Natures Plus Ultra Probiotics Диетична добавка Пробиотици и пребиотици за поддържане на здравето на стомашно-чревния тракт 30 капсули Най-мощният и пълноценен пробиотик, правен някога. С 12 вида симбиотични дружелюбни бактерии, покриващи цялата ст...  още

101,76лв. (52,05€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467043848

Natures Plus Ultra Probiotics Диетична добавка Пробиотици и пребиотици за поддържане на здравето на стомашно-чревния тракт 30 капсули

Най-мощният и пълноценен пробиотик, правен някога. С 12 вида симбиотични дружелюбни бактерии, покриващи цялата стомашно-чревна система (и устата/гърлото) и с два пребиотика: концентриран ACAI (300 mg) и FOS. Иновативна система Viashield за гарантирано снабдяване с 40 милиарда живи клетки на капсула в момента на закупуване, когато и където и да е

Само Ultra Probiotics ви предлага 40 милиарда приятелски настроени бактерии, които значително подобряват здравето ви с гаранцията Nature's Plus! Ultra Probiotics има ViaShield система за запазване на жизнеспособността, осигуряваща пълна жизнеспособност на приятелските бактерии в момента на покупката.

Състои се от 12 различни щама полезни бактерии, предлагащи пълно пробиотично покритие на цялата храносмилателна система. Пробивът Ultra Probiotics е 6 пъти по-мощен от средната пробиотична добавка. Ultra Probiotics е мощна и ефективна формула, дължаща се на системата за запазване на жизнеспособността ViaShield, процес от 100+ стъпки, който гарантира пълна жизнеспособност на приятелските бактерии при покупка.

ViaShield включва високоефективни производствени техники, стриктни процедури за контрол на качеството и проверка на количеството! Ultra Probiotics осигурява 12 щама полезни бактерии, включително тези, които са полезни за здравето на устната кухина, тънките и дебелите черва. Ultra Probiotics синергично осигурява FOS и 300 mg пребиотични фибри от ACAI за допълнително оптимизиране на ненадминатото му действие. Ultra Probiotics осигурява 40 милиарда полезни бактерии чрез патентована пребиотична формула, която гарантира цялостно здраве на тялото!


Инструкции за употреба

Да се приема с чаша мляко, вода или по време на хранене.

Не приемайте с горещи напитки, защото топлината допринася за промяна на жизнеспособността на бактериите.

Да се приема поне 2 часа след прием на който и да е антибиотик.

Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула дневно.

Ако приемате антибиотици: Вземайте 4 капсули дневно, в идеалния случай по различно време от деня, различно от това на антибиотиците. Продължете да приемате най-малко 2 седмици след приключване на антибиотичното лечение.

При пътуване: 1 седмица преди пътуване следвайте общите инструкции. По време на пътуването приемайте 4 капсули дневно и продължете да приемате поне 1 седмица след края на пътуването.


Противопоказания-Взаимодействия

Противопоказан при имунокомпрометирани лица.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина

№ Първо запознанство EOF: 4736/16-1-2020. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук