Natures Plus Valerian 600mg Extended Release 30Veg.tabs

Natures Plus Valerian 600mg Extended Release 30Veg.tabs

Хранителна добавка с валериан с удължено освобождаване за релаксация и сън

код на продукта: 039495
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  88,50лв. (45,27€)

Natures Plus валериан 600mg с удължено освобождаване 30VegTabs Хранителна добавка с удължено освобождаване на валериана за релаксация и подпомагане на съня  Удълженото освобождаване на валериана е естествена формула, която използва успокояващия...  още

62,83лв. (32,14€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467073548
ТЕГЛО: 76gr

Natures Plus валериан 600mg с удължено освобождаване 30VegTabs

Хранителна добавка с удължено освобождаване на валериана за релаксация и подпомагане на съня

Удълженото освобождаване на валериана е естествена формула, която използва успокояващия корен от валериана, който се използва от векове като помощно средство за сън за лечение на последиците от безсънието.

Смята се, че коренът на валериана насърчава общото усещане за спокойствие и релаксация.
Спрете да се борите с безсънието и вземете бързата, дълготрайна формула за продължително освобождаване на валериана от Nature's Plus. Поръчайте бутилка сега и спестете!

Поспивайте бързо и лесно всяка вечер от седмицата с естествената формула на удълженото освобождаване на валериана от Natures Plus.

Удълженото освобождаване на валериана е естествена формула, която използва успокояващия корен от валериана, който се използва от векове като сън за подпомагане на лечението на последиците от безсънието. Смята се, че коренът на валериана насърчава общото усещане за спокойствие и релаксация.

Спрете да се борите с безсънието и вземете бързата, дълготрайна формула за удължено освобождаване на валериана от Nature's Plus.

Приемайте по 1 таблетка дневно или според указанията на вашия медицински специалист.

Предупреждения: С тази и всички други хранителни добавки винаги трябва да потърсите съвет от лицензиран медицински специалист, преди да използвате този продукт, особено ако сте бременна, кърмите, обмисляте бременност, приемате всякакъв вид лекарства (по лекарско предписание или без рецепта) ). - метър), или ако имате медицинско състояние. Поради успокоителния ефект на този продукт, не използвайте тежки машини след употреба на този продукт. Дръжте далеч от деца. Използвайте само според указанията. Тези твърдения не са оценени от Американската администрация по храните и лекарствата. Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение, излекуване или предотвратяване на заболявания или медицински състояния.

Не съдържа изкуствени оцветители или консерванти, както и обикновени алергени като мая, пшеница, царевица, соя или мляко.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук