Natures Plus Vitamin B-12 1000μg 30 Lozenges

Natures Plus Vitamin B-12 1000μg 30 Lozenges

Хранителна добавка с витамин В12 и билков екстракт за доброто функциониране на нервната и хематопоетичната система с вкус на малина

код на продукта: 023984
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  48,17лв. (24,64€)

Natures Plus Vitamin B-12 1000μg Хранителна добавка с витамин B12 и билков екстракт за доброто функциониране на нервната и хематопоетичната система Малинов вкус 30 таблетки за смучене Формулата на Nature's Plus Vitamin B12 Herbals съдържа витамин ...  още

38,49лв. (19,69€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467017375

Natures Plus Vitamin B-12 1000μg Хранителна добавка с витамин B12 и билков екстракт за доброто функциониране на нервната и хематопоетичната система Малинов вкус 30 таблетки за смучене

Формулата на Nature's Plus Vitamin B12 Herbals съдържа витамин B12 в пастили в комбинация с билки (Тараксако, Смилака, Смеурия, Цвекло). Витамин В12 е необходим за профилактиката на анемията, образуването и дълголетието на клетките, храносмилането и усвояването на храната, синтеза на протеини, метаболизма на въглехидратите и мазнините.

Поддържа плодовитостта, участва в производството на генетичен материал, ДНК и РНК, благоприятства нормалното развитие на тялото, играе решаваща роля във функционирането на нервната система и евентуално помага за предотвратяване на Алцхаймер. Според скорошно проучване в Шотландия на 60-78-годишни хора, тези с най-високи кръвни нива на витамин B12 и фолиева киселина също са постигнали най-добри резултати на тестове за интелигентност (Am J Clin Nutr, 2002, 75:785-6). Възрастните хора и хората с храносмилателни разстройства са изложени на повишен риск от дефицит на B12, поради намалената абсорбция.

Също така, тревопасните животни, поради недостига на B12 в растителния свят, често се нуждаят от хранителни добавки с B12.

Под формата на таблетки за смучене с естествен подсладител (клен, мед, меласа, фруктоза) за пълно и незабавно сублингвално усвояване.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка за дъвчене на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Противопоказно е да се приема едновременно с антиацидни лекарства, както и с антибиотици, тъй като абсорбцията му може да бъде намалена.

Този продукт не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.


Предпазни мерки

Употребата на B12 1000μg изисква лекарско предписание

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук