Neostrata Clarify Oily Skin Solution 8% PHA 100ml

Neostrata Clarify Oily Skin Solution 8% PHA 100ml

Решение за лице - тяло за почистване и намаляване на порите

код на продукта: 060315
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  80,17лв. (41,01€)

Neostrata Clarify Oily Skin Solution 8% PHA разтвор за лице - тяло за почистване и намаляване на порите 100 ml Този хидроалкохолен разтвор съдържа 8% гликолова киселина, А-хидрокси-киселина (AHA), която ексфолира кожата и се насочва към запушените...  още

80,17лв. (41,01€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661763880

Neostrata Clarify Oily Skin Solution 8% PHA разтвор за лице - тяло за почистване и намаляване на порите 100 ml

Този хидроалкохолен разтвор съдържа 8% гликолова киселина, А-хидрокси-киселина (AHA), която ексфолира кожата и се насочва към запушените пори и излишната кожна мазнина. Ексфолира, почиства и помага за намаляване и стягане на порите. Тази мощна AHA формула е предназначена да намали появата на фини линии и бръчки.

Характеристики:

  • Не омазнява и не съдържа аромати
  • Подходящ за запушени, разширени пори, мазна кожа с фини линии и бръчки

Колекция Clarify - За грижа за мазна или склонна към акне кожа

Гама от продукти с целенасочено действие за кожа с несъвършенства като омазняване и склонна към акне кожа. Гамата Clarify съчетава ексфолиращото действие на гликолова и бадемова киселина с неоглюкозамин, за да изсветли текстурата на кожата, правейки кожата по-гладка и по-здрава.

Науката за регенерацията на кожата

NEOSTRATA® се определя като комбинация от думите "Neo", което означава "нов" и "Strata", което означава "слоеве кожа" и перфектно отразява нашата философия за грижа за кожата и науката за обновяване на кожата. Основателите на NEOSTRATA® въвеждат науката за предотвратяване на стареенето през 1974 г. с откриването на регенеративните свойства на А-хидрокси киселините (AHA). Днес NEOSTRATA® продължава да инвестира в науката за регенерацията на кожата с публикувани изследвания и разработването на нови състави с множество действия.

  1. Нанесете върху лицето, гърдите, гърба и други мазни зони с върха на пръстите или памучен тампон.
  2. Използвайте след почистване и през деня, ако е необходимо, според поносимостта на вашата кожа.

Предпазни мерки:

Този продукт съдържа А-хидрокси киселини (AHA), които могат да повишат чувствителността на кожата ви към слънцето и възможността от изгаряне.

Използвайте слънцезащитен крем, покрийте тялото си със защитно облекло и ограничете излагането на слънце, докато използвате този продукт и една седмица след това.

Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Glycolic Acid, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Polyquaternium-10, Chlorhexidine Digluconate, Tetrasodium EDTA, Polysorbate 20. 

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук