Neostrata Enlighten Brightening Eye Cream 15g

Neostrata Enlighten Brightening Eye Cream 15g

Изсветляващ околоочен крем против тъмни кръгове

код на продукта: 060296
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  117,16лв. (59,93€)

Neostrata Enlighten Brightening Eye Cream Изсветляващ околоочен крем против тъмни кръгове 15g Този силно формулиран околоочен крем съчетава антиоксиданти, пептиди и екстракти от водорасли за борба с видимите тъмни кръгове. Действието против старее...  още

117,16лв. (59,93€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661763866

Neostrata Enlighten Brightening Eye Cream Изсветляващ околоочен крем против тъмни кръгове 15g

Този силно формулиран околоочен крем съчетава антиоксиданти, пептиди и екстракти от водорасли за борба с видимите тъмни кръгове. Действието против стареене на комплекса Gluconolactone & Bionic Acid има за цел да подсили естествената овлажняваща кожна бариера, за да омекоти и изсветли появата на хиперхромия под очите. Предназначен да намали появата на тъмни кръгове. Стяга, овлажнява и подобрява цялостно околоочната зона за ярък и отпочинал вид.

Без аромат

Колекция Enlighten – ПОДОБРЯВА НЕРАВНОМЕРНИЯ ТОН И ОБРЕЗЦВЕТЯВАНЕТО

Уникална гама от продукти за действие срещу различни проблеми, свързани с блясъка и обезцветяването на кожата. Тези продукти са насочени към множество пътища на пигментация с мощни избелващи съставки като витамин С, ниацинамид, THC (тетрахидродиферулоилметан) мощен антиоксидант, намиращ се в куркума, ретинол и неоглюкозамин, за да разкрие сияен, равномерен тен. Идеална гама от продукти за хора, които искат да се борят с видимо обезцветяване, неравномерен тен на кожата и кафяви петна.

НАУКАТА ЗА РЕГЕНЕРАЦИЯТА НА КОЖАТА

NEOSTRATA® се определя като комбинация от думите "Neo", което означава "нов" и "Strata", което означава "слоеве кожа" и перфектно отразява нашата философия за грижа за кожата и науката за обновяване на кожата. Основателите на NEOSTRATA® въвеждат науката за предотвратяване на стареенето през 1974 г. с откриването на регенеративните свойства на А-хидрокси киселините (AHA). Днес NEOSTRATA® продължава да инвестира в науката за регенерацията на кожата с публикувани изследвания и разработването на нови състави с множество действия.

Нанесете нежно върху областта около очите, два пъти дневно.

Aqua/Water/Eau, Octyldodecyl Neopentanoate, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Gluconolactone, Lactobionic Acid, Propylene Glycol Hydroxystearate, Stearyl Alcohol, Arginine, PEG-40 Stearate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Asparagopsis Armata Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Ceteth-20, Sorbitol, Palmitoyl Tripeptide-1, Panthenol, Sodium Hyaluronate, PEG-75 Stearate, N-Hydroxysuccinimide, Glycerin, Chrysin, Nylon-12, Steareth-20, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Bisulfite, BHT, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Yellow 5 (CI 19140).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук