Neostrata Enlighten Illuminating Serum 30ml

Neostrata Enlighten Illuminating Serum 30ml

Изсветляващ и тонизиращ серум за лице

код на продукта: 060298
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  121,74лв. (62,27€)

Neostrata Enlighten Illuminating Serum Серум за лице за изсветляване и коригиране на тона на цвета 30 ml Серум с мулти действие, насочен към третиране на обезцветяване и неравномерен тон на цвета. Съдържа неоглюкозамин, съставка, която нежно ексфо...  още

121,74лв. (62,27€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661763842

Neostrata Enlighten Illuminating Serum Серум за лице за изсветляване и коригиране на тона на цвета 30 ml

Серум с мулти действие, насочен към третиране на обезцветяване и неравномерен тон на цвета. Съдържа неоглюкозамин, съставка, която нежно ексфолира и помага за избледняване на хиперпигментацията. Също така съдържа 4% ниацинамид (витамин В3), както и комплекс от В-резорцинол и екстракт от женско биле, които засилват действието за по-ярка кожа с равномерен цвят. Кожата става по-ярка и по-ярка, с равномерен цветен тон.

Колекция Enlighten – ПОДОБРЯВА НЕРАВНОМЕРНИЯ ТОН И ОБРЕЗЦВЕТЯВАНЕТО

Уникална гама от продукти за действие срещу различни проблеми, свързани с блясъка и обезцветяването на кожата. Тези продукти са насочени към множество пътища на пигментация с мощни избелващи съставки като витамин С, ниацинамид, THC (тетрахидродиферулоилметан) мощен антиоксидант, намиращ се в куркума, ретинол и неоглюкозамин, за да разкрие сияен, равномерен тен. Идеална гама от продукти за хора, които искат да се борят с видимо обезцветяване, неравномерен тен на кожата и кафяви петна.

НАУКАТА ЗА РЕГЕНЕРАЦИЯТА НА КОЖАТА

NEOSTRATA® се определя като комбинация от думите "Neo", което означава "нов" и "Strata", което означава "слоеве кожа" и перфектно отразява нашата философия за грижа за кожата и науката за обновяване на кожата. Основателите на NEOSTRATA® въвеждат науката за предотвратяване на стареенето през 1974 г. с откриването на регенеративните свойства на А-хидрокси киселините (AHA). Днес NEOSTRATA® продължава да инвестира в науката за регенерацията на кожата с публикувани изследвания и разработването на нови състави с множество действия.

С върховете на пръстите си нанесете серума върху чиста кожа два пъти на ден.
Може да се използва върху цялото лице и шия.

Предпазни мерки
Ограничете излагането си на слънце по време и след употреба, за да избегнете хиперпигментация.

Aqua/Water/Eau, Acetyl Glucosamine, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Niacinamide, Polysorbate 80, Dimethicone PEG-7 Phosphate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, 4-Butylresorcinol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower/Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Elettaria Cardamomum Seed Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Plumeria Rubra Flower Extract, Hedychium Spicatum Extract, Hibiscus Abelmoschus Seed Extract, Gardenia Taitensis Flower Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Sodium Bisulfite, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, Red 33 (CI 17200), Yellow 5 (CI 19140).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук