Neostrata Enlighten Skin Brightener Spf35, 40g

Neostrata Enlighten Skin Brightener Spf35, 40g

Изсветляващ дневен крем за третиране на обезцветяване и тъмни петна

код на продукта: 060304
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  117,81лв. (60,26€)

Neostrata Enlighten Skin Brightener Spf35 Изсветляващ дневен крем за третиране на обезцветяване и тъмни петна 40g Хидратиращ дневен крем, обогатен с антиоксидантни съставки, който съчетава нежното ексфолиращо действие на неоглюкозамин с избелващия...  още

117,81лв. (60,26€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661763828

Neostrata Enlighten Skin Brightener Spf35 Изсветляващ дневен крем за третиране на обезцветяване и тъмни петна 40g

Хидратиращ дневен крем, обогатен с антиоксидантни съставки, който съчетава нежното ексфолиращо действие на неоглюкозамин с избелващия агент В-резорцинол, за да намали появата на тъмни петна и да придаде по-равномерен тен на кожата. Клинично доказано, че видимо намалява появата на тъмни петна и придава блясък и яркост на цялата кожа, като в същото време я предпазва от нови признаци на стареене.

  • Не мазна
  • Нехранителен

Колекция Enlighten - ПОДОБРЯВА НЕРАВНОМЕРНИЯ ТОН И ОБРЕЗЦВЕТЯВАНЕТО

Уникална гама от продукти за действие срещу различни проблеми, свързани с блясъка и обезцветяването на кожата. Тези продукти са насочени към множество пътища на пигментация с мощни избелващи съставки като витамин С, ниацинамид, THC (тетрахидродиферулоилметан) мощен антиоксидант, намиращ се в куркума, ретинол и неоглюкозамин, за да разкрие сияен, равномерен тен. Идеална гама от продукти за хора, които искат да се борят с видимо обезцветяване, неравномерен тен на кожата и кафяви петна.

НАУКАТА ЗА РЕГЕНЕРАЦИЯТА НА КОЖАТА

NEOSTRATA® се определя като комбинация от думите "Neo", което означава "нов" и "Strata", което означава "слоеве кожа" и перфектно отразява нашата философия за грижа за кожата и науката за обновяване на кожата. Основателите на NEOSTRATA® въвеждат науката за предотвратяване на стареенето през 1974 г. с откриването на регенеративните свойства на А-хидрокси киселините (AHA). Днес NEOSTRATA® продължава да инвестира в науката за регенерацията на кожата с публикувани изследвания и разработването на нови състави с множество действия.

Нанасяйте ежедневно след почистване и поне 15 минути преди излагане на слънце. Използвайте допълнителен слънцезащитен крем при продължително излагане на открито.

Aqua/Water/Eau, Acetyl Glucosamine, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyloctyl Salicylate, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate,  Butylene Glycol, Cyclohexasiloxane, Octyldodecyl Neopentanoate, Cetyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Tetrahydrodiferuloylmethane, 4-Butylresorcinol, Ceteth-20, PEG-75 Stearate, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Steareth-20, Xanthan Gum, Ammonium Hydroxide, Sodium Bisulfite, Carbomer, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук