Neostrata Restore Bionic Face Serum 10% PHA 30ml

Neostrata Restore Bionic Face Serum 10% PHA 30ml

Серум за лице против стареене за блясък и подобряване на текстурата на кожата

код на продукта: 060307
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  121,43лв. (62,11€)

Neostrata Restore Bionic Face Serum 10% PHA против стареене серум за лице за сияние и подобряване на текстурата на кожата 30 ml Този високоефективен серум за лице с 10% полихидрокси киселини (PHA) е предназначен да създаде защитен филм върху повър...  още

121,43лв. (62,11€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661764023
Вижте също и продуктите в категориите:
Серум за блясък, Анти-Age Серум, козметика, Грижа за лицето

Neostrata Restore Bionic Face Serum 10% PHA против стареене серум за лице за сияние и подобряване на текстурата на кожата 30 ml

Този високоефективен серум за лице с 10% полихидрокси киселини (PHA) е предназначен да създаде защитен филм върху повърхността на кожата, възстановявайки нейния младежки вид. Съдържа поли-хидрокси-киселини (PHA), мощна антиоксидантна съставка, която помага за възстановяване на естествената епидермална бариера и предпазва от агресивните фактори на околната среда. Специално проектиран да коригира видимо признаците на стареене и да подобри цялостния вид на кожата. Придава подсилен блясък, интензивна хидратация и цялостна яркост.

Характеристики:

  • Помага за коригиране на признаците на фотостареене
  • Без аромат
  • Предназначен за скучна, дехидратирана кожа с неравномерен цвят и неравномерна текстура

Restore Collection - За грижа за чувствителна и дехидратирана кожа

Специализирана гама от продукти, съдържащи меки, но в същото време ефективни поли-хидрокси-киселини (PHA), подходящи дори за най-чувствителната кожа. Известно е, че PHA помагат за защитата на бариерата срещу влага и засилват антиоксидантните свойства на кожата, като същевременно предлагат нежно ексфолиране. Идеален е за всеки тип кожа, особено за чувствителна или реактивна кожа.

Науката за регенерацията на кожата

NEOSTRATA® се определя като комбинация от думите "Neo", което означава "нов" и "Strata", което означава "слоеве кожа" и перфектно отразява нашата философия за грижа за кожата и науката за обновяване на кожата. Основателите на NEOSTRATA® въвеждат науката за предотвратяване на стареенето през 1974 г. с откриването на регенеративните свойства на А-хидрокси киселините (AHA). Днес NEOSTRATA® продължава да инвестира в науката за регенерацията на кожата с публикувани изследвания и разработването на нови състави с множество действия.

Нанасяйте върху лицето и шията всеки ден след почистване и преди да използвате друг продукт за грижа.

Може да се използва като третиране на цялото лице или да се прилага върху определени зони като под очите или около устата.

Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Lactobionic Acid, Glycerin, Polysorbate 80, Arginine, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Methylparaben, Chlorphenesin.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук