Neostrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Cream 40g

Neostrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Cream 40g

Хидратиращ крем за лице и шия с гликолова киселина за обновяване и подобряване на текстурата

код на продукта: 060316
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  106,37лв. (54,41€)

Neostrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Cream Хидратиращ крем за лице и шия с гликолова киселина за обновяване и подобряване на текстурата 40 g Хидратиращ крем с 10% съдържание на А-хидрокси-киселина (AHA), който съчетава действията на глик...  още

106,37лв. (54,41€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661764078

Neostrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Cream Хидратиращ крем за лице и шия с гликолова киселина за обновяване и подобряване на текстурата 40 g

Хидратиращ крем с 10% съдържание на А-хидрокси-киселина (AHA), който съчетава действията на гликолова и лимонена киселина, за да намали признаците на стареене. Клинично доказано е, че гликоловата киселина се насочва към естествения процес на обновяване на кожата, като я "изпълва" и възстановява загубения й обем, правейки бръчките по-малко видими. Този мощен ексфолиращ овлажнител засилва съживяването на кожата, придавайки й видимо обновен и сияен вид.

  • Изглажда и подобрява текстурата на кожата
  • Намалява видимите признаци на фотостареене
  • Нежно ексфолира и предпазва от видими признаци на оксидативно увреждане

Предназначен за матова кожа с груба и неравна текстура, фини линии и бръчки.

Resurface Collection – Подобрете матовостта и неравномерната текстура

Гама от продукти, които използват силата на максималните нива на A-хидрокси-киселини (AHAs) за изглаждане и подобряване на текстурата на кожата чрез ежедневно целенасочено ексфолиране. Тези продукти използват системата за постепенно освобождаване на Smart Amphoteric Complex, за да увеличат максимално поносимостта на кожата, като същевременно използват високи концентрации на AHA. Продуктите ексфолират повърхностните клетки на кожата, разкривайки здрави и свежи клетъчни слоеве. Те помагат за минимизиране на фините линии, изглаждат текстурата на кожата, намаляват видимите пори и разкриват по-здравословна кожа.

Науката за регенерацията на кожата

Neostrata се определя като комбинация от думите "Neo", което означава "нов" и "Strata", което означава "слоеве кожа" и перфектно отразява нашата философия за грижа за кожата и науката за обновяване на кожата. Основателите на Neostrata въвеждат науката за предотвратяване на стареенето през 1974 г. с откриването на регенеративните свойства на А-хидрокси киселините (AHA). Днес Neostrata продължава да инвестира в науката за регенерацията на кожата с публикувани изследвания и разработването на нови формули с множество действия.

Нанасяйте върху лицето и шията всеки ден след почистване.

Този продукт съдържа А-хидрокси киселини (AHA), които могат да повишат чувствителността на кожата ви към слънцето и възможността от изгаряне. Използвайте слънцезащитен крем, покрийте тялото си със защитно облекло и ограничете излагането на слънце, докато използвате този продукт и една седмица след това.

Aqua/Water/Eau, Glycolic Acid, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Decyl Oleate, Isopropyl Palmitate, Citric Acid, Propylene Glycol, Isocetyl Stearate, Ammonium Hydroxide, Arginine, Isostearic Acid, Dimethicone, Magnesium Aluminum Silicate, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Glycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Methylparaben.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук