Neostrata Skin Active Repair Matrix Support Spf30, 50g

Neostrata Skin Active Repair Matrix Support Spf30, 50g

Дневен крем за лице с висока защита за интензивно възстановяване

код на продукта: 060295
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  156,75лв. (80,18€)

Neostrata Skin Active Repair Matrix Support Spf30 Дневен крем за лице с висока защита за интензивно възстановяване 50g Дневен крем против бръчки, който е насочен към поддържащата структура на кожата (кожната матрица), за да подобри цялостната й те...  още

156,75лв. (80,18€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661762258

Neostrata Skin Active Repair Matrix Support Spf30 Дневен крем за лице с висока защита за интензивно възстановяване 50g

Дневен крем против бръчки, който е насочен към поддържащата структура на кожата (кожната матрица), за да подобри цялостната й текстура и външен вид и да възстанови фините линии и бръчки. Подобрява текстурата на кожата и неравномерния тон на цвета, като в същото време кожата става по-стегната и придобива по-здрав вид.

  • Ежедневен концентрат за бръчки и отпусната кожа
  • Насочва се към неравномерния тон на кожата
  • Нехранителни
  • Слънцезащитен крем SPF30

Показан при дълбоки бръчки, неравномерен тон на цвета, липса на стегнатост.

Skin Active Collection – намаляване на бръчките и фините линии

Премиум линия от продукти, предназначени за максимална, видима ефективност и включва активни формули с резултати, които продължават да се засилват с времето. Съдържа полезни съставки, често комбинирани в „комплекси“, за да се бори с множеството проблеми на стареенето.

Тази специализирана линия включва продукти, които се фокусират върху коригиране и стягане. Продуктите са предназначени да помогнат за намаляване на появата на мимически линии и бръчки и да се борят със загубата на стегнатост и отпуснатата кожа. Всеки продукт е проектиран с мощни, висококачествени, фокусирани върху производителността съставки, които осигуряват доказани резултати, като ретинол, аминофил и неоглюкозамин.

Науката за регенерацията на кожата

Neostrata се определя като комбинация от думите "Neo", което означава "нов" и "Strata", което означава "слоеве кожа" и перфектно отразява нашата философия за грижа за кожата и науката за обновяване на кожата. Основателите на Neostrata въвеждат науката за предотвратяване на стареенето през 1974 г. с откриването на регенеративните свойства на А-хидрокси киселините (AHA). Днес Neostrata продължава да инвестира в науката за регенерацията на кожата с публикувани изследвания и разработването на нови формули с множество действия.

Нанасяйте върху лицето и шията всеки ден, 15 минути преди излагане на слънце.

Използвайте допълнителен слънцезащитен крем при продължително излагане на открито.

Aqua/Water/Eau, Acetyl Glucosamine, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyloctyl Salicylate, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Nylon-12, Triacontanyl PVP, Retinol, Citric Acid, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide 7, Coffea Arabica (Coffee) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Rosa Damascena Flower Oil, Punica Granatum Extract, Arginine, Glycerin, Propylene Glycol, Cyclohexasiloxane, Caprylyl Glycol, Dimethiconol, Disodium EDTA, BHT, Xanthan Gum, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Polysorbate 20, Triethyl Citrate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Methyldihydrojasmonate, Carbomer, Ethylene Brassylate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Yellow 5 (CI 19140), Red 33 (CI 17200).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук