Nestle NAN A.R Антиредуциращ млечен прах за бебета от раждането 500gr

Nestle NAN A.R Антиредуциращ млечен прах за бебета от раждането 500gr

код на продукта: 027800
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  40,04лв. (20,48€)

Nestle NAN A.R Антиредуциращ млечен прах за бебета от раждането 500гр Новият NAN A.R. е диетична храна за специални медицински цели, специално проектирана за хранително лечение на намаления. Преди 6 месеца е подходящ като единствен източник на хра...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7613035068575
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Nestle NAN A.R Антиредуциращ млечен прах за бебета от раждането 500гр

Новият NAN A.R. е диетична храна за специални медицински цели, специално проектирана за хранително лечение на намаления. Преди 6 месеца е подходящ като единствен източник на хранене за кърмачета, които не са само на кърма. Той предлага на вашето бебе всички хранителни вещества за правилното физическо и психическо развитие.

NAN A.R. е гъста благодарение на смилаемата смес от нишесте, като същевременно съдържа активни култури от бактерии L. Reuteri. В същото време съдържа уникална смес от протеини OPTIPRO HA, която улеснява храносмилането.

Съдържа:

Смил за смилаемо нишесте - Проектиран да намалява намаленията, като прави млякото по -гъсто.

OPTIPRO HA - Специална смес от частично хидролизирани протеини, която улеснява храносмилането и намалява възможността за алергия към краве мляко.

Активни култури

L. Reuteri - Лактобацили, които обикновено присъстват в кърмата и в чревната флора на кърмачета.

Противопоказания:
Не е предназначен за употреба в случаи на алергия (или съмнение за алергия) към протеина от краве мляко. Не е предназначен за парентерална употреба.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
КОЛИЧЕСТВО НА ХРАНЕНЕ БРОЙ ХРАНЕНИЯ НА ДЕН
БЕБЕ ВЪЗРАСТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ВОДА В МЛ * БРОЙ МЕРКИ ЗА РЕЗКА ** NAN AR NAN AR ДРУГИ ХРАНЕНИЯ
11 -ва И 2 -ра СЕДМИЦА 90 3 6 -
33 -та И 4 -та СЕДМИЦА 120 4 5 -
22 -ри МЕСЕЦ 150 5 5 -
33 -ти И 4 -ти МЕСЕЦ 180 6 5 -
55 -ти И 6 -ти МЕСЕЦ 210 7 5 -
77 -ми С 9 -И МЕСЕЦ 210 7 4-3 1-2***
1010 -ти МЕСЕЦ И ГОРЕ 210 7 3-2 2-3***

*За да се запази броят на активните култури L. Reuteri, врящата вода трябва да е хладка, на около телесна температура, преди да се добави прахът.

**Забележка: използвайте само измервателната лента вътре в кутията. Повече или по -малко прах от подходящото ще доведе до дехидратация или лошо хранене. Не променяйте дозата без лекарски съвет.

***На тази възраст диетата на бебето е обогатена с други храни (зърнени храни, бебешка храна). Консултирайте се с вашия педиатър, преди да добавите нови храни към диетата на вашето бебе. Ако вашият педиатър препоръча въвеждането на нови храни по -рано, съответно намалете приема на мляко.

Важно напомняне:

Най -добрият начин да нахраните бебето е да кърмите, тъй като кърмата предлага идеална балансирана диета и защита срещу болести за вашето бебе. Той също така предлага много хранителни ползи не само за вашето бебе, но и за вас. Препоръчваме ви да говорите с вашия педиатър, когато решавате как да нахраните бебето си. Вие също трябва да потърсите професионално ръководство при подготовката и поддържането на кърменето. Ако решите да кърмите, важно е да имате здравословна, балансирана диета.

Млякото за кърмачета е предназначено да замени кърмата, когато майките решат да не кърмят или когато по някаква причина не могат. Решението да не кърмите или да въведете частично хранене с шише, ще намали производството на кърма.

Ако по някаква причина решите да не кърмите, не забравяйте, че това решение може да бъде трудно да се отмени. Използването на бебешко мляко има допълнителни социални и икономически последици, които трябва да се имат предвид. Бебешкото мляко винаги трябва да се приготвя, използва и съхранява, както е посочено на етикета, за да се избегнат рискове за здравето на бебето.

Внимание: Приготвяйте само едно хранене наведнъж. Хранете бебето си незабавно и следвайте инструкциите вярно. Не задържайте остатъчното мляко, изхвърлете остатъците. Винаги дръжте бебето на ръце по време на хранене. Оставянето на бебето без надзор може да причини задушаване.

Преварената вода, неварените прибори или неправилното разреждане могат да имат отрицателен ефект върху здравето на бебето. Неправилно съхранение, използване, подготовката и храненето вероятно ще имат странични ефекти върху здравето на вашето бебе. Използва се само под лекарско наблюдение.

Възстановяване: 100ml = 13,1g прах + 90 ml вода

Измервателна лента NAN AR = 4,35g

Таблица на храненето

Средна разделителна способност На 100 ml продукт
Енергия 67 kcal
Енергия 280 kj
Мазнини от които 3,4 g
Наситени 1,0 g
Въглехидрати от които 7,8 g
Захари 5,1 g
Нишесте 2,7 g
Протеини 1,3 g
Сол 0,1 g

Витамини и минерали
Витамин А 67 μg
Витамин D 0,9 μg
BИтамин Е. 1,3 mg
Витамин К. 5,8 μg
Витамин Ц 9,0 mg
Витамин В1 0,07 mg
Витамин В2 0,15 mg
Ниацин 0,7 mg
BВитамин В6 0,05 mg
Фолиева киселина 10,6 μg
Витамин В12 0,14 μg
Биотин 1,4 μg
Пантотенова киселина 0,6 mg
Натрий 26 mg
Калий 72 mg
Хлор 49,8 mg
Калций 46,1 mg
Фосфор 25,6 mg
Магнезий 6,8 mg
Желязо 0,69 mg
Цинк 0,65 mg
Мед 0,06 mg
Манган 14 μg
Флуор ≤7,8 μg
Селен 2,4 μg
Хром ≤2,6 μg
Молибден ≤2,6 μg
Йод 10,1 μg

Други хранителни вещества
Линолова киселина 0,5 g
α- линоленова киселина 65 mg
Лактоза 5,1 g
Таурин 4,2 mg
Карнитин 2,1 mg
Холин 7,3 mg
Инозитол 5,2 mg
Общо нуклеотиди 2,0 mg

Лактоза (мляко), растителни масла (слънчогледово масло с високо съдържание на олеинова киселина, кокосово масло, рапично масло с ниска ерукова киселина, слънчогледово масло), картофено нишесте, суроватъчен протеин, калциев фосфат, калциев хлорид, магнезиев хлорид, магнезиев хлорид, аргинин, лимонена киселина, натриев хидроксид, натриев хлорид, L-хистидин, холинова киселина тартарат, L-тирозин, калиев бикарбонат, витамин С, малтодекстрин, таурин, инозитол, трипсин, трипсин, нуклид, калциев пантотенат, никотинамид, витамин Е, култура L. Reuteri, витамин В2, меден сулфат, витамин А, витамин В1, витамин В6, манганов сулфат, фолиева киселина, калиев йодид, витамин В3, витамин В3, витамин D3 натрий.

AАлергени

Лактоза (от мляко), суроватъчен протеин

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук