Now Foods Calcium Hydroxyapatite Caps 1000mg Хранителна добавка с калций под формата MCH (Microcrystaline Collagen) 120 caps

Now Foods Calcium Hydroxyapatite Caps 1000mg Хранителна добавка с калций под формата MCH (Microcrystaline Collagen) 120 caps

код на продукта: 032282
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  98,32лв. (50,29€)

Now Foods Calcium Hydroxyapatite Caps 1000mg Хранителна добавка с калций под формата на MCH (микрокристалинов колаген) 120 капс Калций под формата на MCH (микрокристален колаген). Микрокристален хидроксиапатит е калциева добавка с висока концен...  още

63,81лв. (32,64€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739012531
Вижте също и продуктите в категориите:
Калций, За опорно-двигателния апарат, При остеопороза

Now Foods Calcium Hydroxyapatite Caps 1000mg Хранителна добавка с калций под формата на MCH (микрокристалинов колаген) 120 капс

Калций под формата на MCH (микрокристален колаген).

Микрокристален хидроксиапатит е калциева добавка с висока концентрация на хидроксилни йони. Този вид калций превъзхожда степен на абсорбция. Хидроксиапатитът е основният компонент на зъбния емайл и се използва като присаден материал в стоматологичната и ортопедичната хирургия.

Според Weston A Foundation - благотворителна фондация с нестопанска цел, основана през 1999 г. за разпространение на проучвания за храненето и изследване - най -ефективният калциев хидроксиапатит е микрокристален колагенов хидроксиапатит (MCH) извлечени от костите на свободно отглеждани говеда. Тези крави се хранят естествено и не са обременени с антибиотици, пестициди, хормони или други токсични химикали.

СЕГА се извлича калциев микрокристален хидроксиапатит (MCHA или MCHC) от едър рогат добитък, получен от неговите органични единици за добитък Австралия. Формулировката на калциев хидроксиапатит на СЕГА Той съдържа калций, фосфор, магнезий, протеини, минерали и аминокиселини, които обикновено се намират в костната тъкан.

Забележка: Този продукт е страничен продукт от хранително-вкусовата промишленост.

Приемайте по 2 капсули два пъти дневно, за предпочитане с храна.

ВНИМАНИЕ: Следните противопоказания-взаимодействия се прилагат за всички калциеви добавки:

• Пациентите с хиперпаратиреоидизъм или рак не трябва да използват калциеви добавки без препоръка на лекар. Наблюдението на пациента се счита за задължително.

• Не приемайте калциеви добавки с антихипертензивни лекарства без медицинска препоръка и наблюдение на пациента от квалифициран лекар.

• Употребата на калций може да повлияе на действието на антихипертензивните лекарства, като повиши тяхното действие.

• Едновременната употреба на антихипертензивни блокери на калциевите канали и дикалциев малат може да попречи на действието на лекарството.

• Калцият може да намали абсорбцията на лекарства като биофосфати (етидронат), антибиотици флуорохинолини, 4-хинолини и 4-циклини, а също и флуор.

• Калцият е най -добре да се използва поне три часа отделно от другите лекарства и след одобрение от Вашия лекар.

• Едновременното приложение на калций с тамоксифен може да доведе до прекомерно повишаване на нивата на калций в кръвта.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук