Now Foods CoQ10 30mg Хранителна добавка за здрава сърдечно -съдова система с антиоксидантно действие 60 Vegcaps
-31%

Now Foods CoQ10 30mg Хранителна добавка за здрава сърдечно -съдова система с антиоксидантно действие 60 Vegcaps

код на продукта: 032435
Само четири продукти са на разположение!
Now

Now Foods CoQ10 30mg Хранителна добавка за здрава сърдечно -съдова система с антиоксидантно действие 60 растителни капсули Сърдечно -съдова система - Миокард - Имунна система - Свободни радикали - Клетъчна енергия. Коензим Q10 (Co Q10) е извест...  още

58,06лв.  40,06лв.
29,70€ 20,49€
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739031846

Now Foods CoQ10 30mg Хранителна добавка за здрава сърдечно -съдова система с антиоксидантно действие 60 растителни капсули

Сърдечно -съдова система - Миокард - Имунна система - Свободни радикали - Клетъчна енергия.

Коензим Q10 (Co Q10) е известен също като убихинон или убидекаренон. Това е мастноразтворимо вещество, присъстващо в повечето еукариотни клетки и разположени главно в митохондриите. Това е компонент, участващ във веригата за електронен транспорт, аеробно клетъчно дишане и производство на енергия под формата на АТФ.

95% от енергията на човешкото тяло се създава по този начин. Коензим Q10 (Co Q10) има антиоксидантна активност, тъй като действа като носител на енергия и непрекъснато се трансформира чрез редокс от убихинон (окислена форма) до убихинол (редуцирана форма). По този начин коензим Q10 осигурява защита срещу окисляване на липиди, протеини, митохондриална ДНК и LDL холестерол. Той също така помага за регенерирането на други антиоксиданти, като витамин Е.

Коензим Q10 (Co Q10) изглежда има неврозащитна роля и се използва в големи дози като съставка, която забавя прогресията на болестта на Паркинсон и болестта на моторните неврони. Смята се също, че помага за възстановяване на ДНК при хора със синдром на Даун, предпазвайки от невродегенерация, водеща до преждевременна деменция от тип Алцхаймер.

СЕГА използва само естествената, 100% изцяло трансформация CoQ10, която се получава чрез естествена ферментация. Това се счита за най -качествената и бионалична форма.


Този продукт беше добавен в нашия каталог на: 2020-05-12 17:01:58. последна актуализация: 2021-08-02 10:29:14

Приемайте по 1 капсула един до три пъти дневно с храна.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно. 

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 70 лева, а при покупки под 70 лева се заплаща 7 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук