Now Foods Omega-3 1000mg Омега-3 мастни киселини Диетична добавка 100 Softgels

Now Foods Omega-3 1000mg Омега-3 мастни киселини Диетична добавка 100 Softgels

код на продукта: 032357
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  46,53лв. (23,80€)

Now Foods Omega-3 1000mg Хранителна добавка Омега-3 мастни киселини 100 меки капсули Концентрирано офшорно рибено масло - Сърдечно-съдово здраве - Мигрена - Ревматоиден артрит - Стави - Кожа - Нервна система. Омега-3 мастните киселини принадлеж...  още

30,20лв. (15,45€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739016508

Now Foods Omega-3 1000mg Хранителна добавка Омега-3 мастни киселини 100 меки капсули

Концентрирано офшорно рибено масло - Сърдечно-съдово здраве - Мигрена - Ревматоиден артрит - Стави - Кожа - Нервна система.

Омега-3 мастните киселини принадлежат към категорията мастни киселини, които човешкото тяло не е в състояние да се композира и затова трябва да ги получи чрез диета. Естествен концентрат от рибено масло в рамките на това мека капсула, е приготвена с строги критерии за качество, които гарантират безопасността на продукта.

Действат омега-3 мастните киселини от рибено масло подкрепящ по отношение на:

  • здравето на сърцето и нормалното функциониране на съдовата система
  • здраве на ставите и нормална гъвкавост
  • здраве на мозъка, нормален фокус и психическо настроение
  • здраве на кожата (влага и текстура)

Широк обхват научни данни е показал, че увеличеният прием омега-3 мастните киселини подобряват еластичността на артериалните стени, като същевременно спомагат за намаляване на нивата на вредни плазмени триглицериди.

Освен това хората, които се появяват скованост на ставите или някакъв вид възпаление и / или случайна болка, заедно показват по -ниски нива на EPA и DHA.

Тъй като есенциалните мастни киселини се намират във високи концентрации в мозъка, техният принос се счита за значителен по отношение на здравето на нервната система и нормална мозъчна функция. За разлика от тях, омега-3 дефицит на мазнини киселините могат да повлияят неблагоприятно върху способността за учене и памет.

В допълнение, омега 3 мастни киселини свързани с облекчаване на симптомите, произтичащи от възпалителни кожни състояния като акне, екзема, атопичен дерматит, псориазис и псориатичен артрит.

Забележка: СЕГА омега-3 продуктът идва главно от сардини, аншоа и скумрия в морето, докато е предмет на подробно контрол за отсъствие на потенциално вредни замърсители като живак, тежки метали, ПХБ и диоксини.

Вземете 2 меки капсули, два пъти дневно с храна.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук