Now Foods D-Flame™ Хранителна добавка, комбинация от билки в подкрепа на отбраната на организацията 90veg.caps

Now Foods D-Flame™ Хранителна добавка, комбинация от билки в подкрепа на отбраната на организацията 90veg.caps

код на продукта: 032383
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  134,68лв. (68,89€)

Now Foods D-Flame™ Хранителна добавка, комбинация от билки за подпомагане на защитата на тялото 90 VegCaps Билково противовъзпалително Формулата D-Flame™ на NOW Foods е революционна комбинация от билки, която поддържа нормалното лечение на лека...  още

80,82лв. (41,34€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739031211

Now Foods D-Flame™ Хранителна добавка, комбинация от билки за подпомагане на защитата на тялото 90 VegCaps

Билково противовъзпалително

Формулата D-Flame™ на NOW Foods е революционна комбинация от билки, която поддържа нормалното лечение на лека случайна болка, който поради прекомерни усилия или физическо напрежение.

Естествените съставки на тази формула действат срещу най -вредните естествени ензими COX-2 и 5-LOX, който са отговорни за производството на предвъзпалителни медиатори, оставяйки ензима COX-1 непокътнат. Този ензим действа като защитен механизъм във вътрешната стена на стомаха, за разлика от нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС), който причиняват много стомашни разстройства, като стомашни язви.

Синергичният действие на тези билките допринасят за намаляване на болката от спортни травми и може да бъде част от дългосрочна програма за управление на болката. В допълнение, антиоксидантно действие на растителните съставки може да поддържа сърдечно -съдовата функция и имунната система.

Приемайте по 1-2 капсули три пъти дневно, за предпочитане с храна.

Внимание: Използването на продукта не е посочено преди планирана операция.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук