Now Foods Glutathione 500mg Хранителна добавка за силна детоксикация и защита в черния дроб и черния дроб 60veg.caps

Now Foods Glutathione 500mg Хранителна добавка за силна детоксикация и защита в черния дроб и черния дроб 60veg.caps

код на продукта: 032333
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  228,05лв. (116,65€)

Now Foods Glutathione 500mg Хранителна добавка за силна детоксикация & Защита на черния дроб & в черния дроб 60VegCaps Глутатион е трипептид, който състои се от от три аминокиселини като глутамин, цистеин и глицин предотвратява окисляването на чер...  още

148,01лв. (75,71€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739001047
Вижте също и продуктите в категориите:
За черния дроб, За детоксикация, Витамини, подходящи за вегани

Now Foods Glutathione 500mg Хранителна добавка за силна детоксикация & Защита на черния дроб & в черния дроб 60VegCaps

Глутатион е трипептид, който състои се от от три аминокиселини като глутамин, цистеин и глицин предотвратява окисляването на червените кръвни клетки. Конкретно:

◇ Глутамин е ненужна аминокиселина, която предпазва мускулните клетки от нараняване по време на тежки упражнения. Глутаминът също поддържа здравето на стомашно -чревния тракт на високи нива, допринасяйки значително за функционирането на имунната система.

◇ Цистеин е незаменим аминокиселинен сулфид, намиращ се в естествена форма в храната и може също да се синтезира в човешкото тяло от аминокиселината метионин. Той е и структурен компонент на глутатиона свързан с повишаване на антиоксидантната активност на организма, защита на мастните киселини на клетките от вредното въздействие на свободните радикали.

◇ Глицин е аминокиселина, градивен елемент за протеини. Не се счита и за незаменима аминокиселина тялото може да го създаде от други химикали. Помага за предотвратяване на мускулни увреждания, като повишава нивата на креатин, естествено вещество, което помага за изграждането на мускулна маса.

Глутатионът е най -мощният природен антиоксидант. Подпомага укрепването на имунната система, детоксикира чернодробния паренхим, подобрява клетъчната му структура кожа, нормална мозъчна функция, докато действа като средство против стареене. Наред с това, Глутатионът неутрализира действието на тежки метали като олово, живак и кадмий. Смята се също, че транспортира хранителни вещества до лимфоцити и фагоцити, които са основните защитни клетки на организма.

СЕГА Глутатион 500 mg съдържа екстракт от бодил (мляко) thistle extract) и алфа липоева киселина (ALA) за подобряване на свойствата на глутатиона спрямо с подкрепа на черния дроб.

Setria™ is a trademark of KYOWA HAKKO BIO CO., LTD.

Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане на празен стомах.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук