Now Foods Gotu Kola 450mg Хранителна добавка за лечение на венозна недостатъчност 100 VegCaps

Now Foods Gotu Kola 450mg Хранителна добавка за лечение на венозна недостатъчност 100 VegCaps

код на продукта: 032521
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  51,71лв. (26,45€)

Now Foods Gotu Kola 450mg Хранителна добавка за лечение на венозна недостатъчност 100 VegCaps Кръвоносната система - разширени вени Хидрокотиловият екстракт, известен като азиатска сентела (Gotu Kola), се използва традиционно от древните систем...  още

31,03лв. (15,87€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739047007
Вижте също продукти в тази категория:
За сърце, вени и кръвоносни съдове

Now Foods Gotu Kola 450mg Хранителна добавка за лечение на венозна недостатъчност 100 VegCaps

Кръвоносната система - разширени вени

Хидрокотиловият екстракт, известен като азиатска сентела (Gotu Kola), се използва традиционно от древните системи на традиционната медицина в Индия. Той има широк спектър от приложения, които са регистрирани главно в Далечния Изток и Индия, докато продължава да бъде една от най -популярните билки в „съвременната“ ботаника.

Екстрактът от Готу кола има способност за укрепване на съдовите стени причинява разширяване на кръвоносните съдове, като по този начин поддържа неговата безпроблемна работа кръвоносни системен. Помага за укрепване по отношение на поддържането на здравословно състояние Централна нервна система чрез на притока на кръв, който причинява, упражнявайки се срещу по този начин полезни действия при справянето с различни симптоми тревожни разстройства. Освен това се счита за полезно за справяне със ситуации венозна недостатъчност (разширени вени, разширени вени, хемороиди).

Екстрактът от Gotu Kola също е свързан със способността на кожата да се регенерира. Тритерпеноидните съединения на билката помагат при доставката повишен приток на кръв към клетките, предпазващ от възможни възпаления и инфекции.

Забележка: Готу кола няма нищо общо със семената на кола (Cola acuminata). Освен това не съдържа кофеин.

Приемайте по 2 капсули дневно, ако е необходимо.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук