Now Foods L-Citrulline Extra Strength 1200mg Хранителна добавка, която помага за поддържане на силна имунна система 120 Tabs

Now Foods L-Citrulline Extra Strength 1200mg Хранителна добавка, която помага за поддържане на силна имунна система 120 Tabs

код на продукта: 032474
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  126,49лв. (64,70€)

Now Foods L-Citrulline Extra Strength 1200mg Хранителна добавка, която помага да се поддържа силен имунен 120 раздела Високо производство на NO, здрава имунна система, заздравяване на рани, спортни постижения. Цитрулинът е един не е задължителн...  още

110,05лв. (56,29€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739001160

Now Foods L-Citrulline Extra Strength 1200mg Хранителна добавка, която помага да се поддържа силен имунен 120 раздела

Високо производство на NO, здрава имунна система, заздравяване на рани, спортни постижения.

Цитрулинът е един не е задължително аминокиселина и е предшественик на аргинин. Като предшественик, цитрилинът осигурява лесно достъпно вещество за производството на аргинин, като помага на организма да поддържа здравословни нива на аргинин.

Цитрулинът се използва от тялото за отстраняване на амоняк от мускулите и за съхранение в чернодробните клетки, докато той се превърне в урея и се отстрани от бъбреците. В бъбреците цитрулинът се превръща в аргинин, аминокиселина, много богата на азот и важен фактор за освобождаването на азотен оксид. Азотният оксид причинява вазодилатация и следователно по -добра перфузия на мускулната тъкан.

Цитрулинът помага за производството на азотен оксид. Азотният оксид е проста молекула, произвеждана вътре в тялото, главно от чувствителната вътрешна стена на артериите, ендотела, а основната му функция е да разширява артериите и вените, като по този начин регулира кръвообращението и кръвното налягане. .

Цитрулин разглеждан това би могло да помогне лечение на симптоми на лека до умерена еректилна дисфункция. Изследванията показват, че въпреки че добавката на цитрулин не може да замени инхибиторите на фосфодиестераза тип 5, използвани широко при тежка еректилна дисфункция, тя има сравнителното предимство, че е безопасна и психологически добре поносима от пациентите.

Цитрулинът също така насърчава зарастването на рани и поддържането на силна имунна система.

Приемайте по 1 таблетка веднъж или два пъти дневно между храненията като хранителна добавка.

Внимание: Не е показан за хора, приемащи лекарства за кръвно налягане и нитрати или други вазодилататори и / или с нерегламентирано кръвно налягане.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук