Now Foods L-Glutamine Double Strength 1000mg Хранителна добавка за възстановяване и поддържане на чревното здраве 120veg.caps

Now Foods L-Glutamine Double Strength 1000mg Хранителна добавка за възстановяване и поддържане на чревното здраве 120veg.caps

код на продукта: 032473
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  64,81лв. (33,15€)

Now Foods L-Glutamine Double Strength 1000mg Хранителна добавка за рехабилитация & Поддържане на чревното здраве 120 VegCaps Азотен регулатор | Чревно изцеление | Функции на мозъка Помага при възстановяването & Поддържане на чревното здраве, му...  още

56,38лв. (28,84€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739000941
Вижте също и продуктите в категориите:
При гастроентерологични проблеми, Глутамин

Now Foods L-Glutamine Double Strength 1000mg Хранителна добавка за рехабилитация & Поддържане на чревното здраве 120 VegCaps

Азотен регулатор | Чревно изцеление | Функции на мозъка

Помага при възстановяването & Поддържане на чревното здраве, мускулна рехабилитация Преди & след болезнено обучение & в добра мозъчна функция.

Глутаминът е ненужна аминокиселина съставен от човешкото тяло и участва в процеса на синтез на протеини. THE производството на глутамин се регулира от скелетните мускули, белите дробове и черния дроб.

Глутаминът участва в поддържането на положителен азотен баланс, идеален за тези, които участват в увеличаването на мускулната маса. По-специално, Глутаминът помага за транспортирането на азот до мускулните клетки, което се равнява на анаболен мускулен растеж.

Също така, глутамин Той укрепва бързо растящите клетки или т. Нар. Лимфоцити на имунната система, които помагат на организма да се защити срещу онези, които са признати за чужди нашественици, както в случая с микробите.

В допълнение на, глутамин поддържа киселинно-алкалния баланс на организма, т.е. поддържане на стабилна вътрешна среда в тялото по отношение на рН, в случай на нарушаване от външни фактори.

В мозъка, Глутаминът се превръща в глутаминова киселина, която е от съществено значение за мозъчната функция. В допълнение, той увеличава количеството γ-аминомаслена киселина (GABA), което е необходимо за поддържане на нормалната мозъчна функция и умствената дейност.

Глутаминът е известен и със способността си да поддържа здрава храносмилателна система. Добавки с глутамин свързани с правилното функциониране и поддържане на чревни абсорбиращи клетки (ентероцити), поддържане на структурната цялост на епителните структури на чревната лигавица, както и клетъчна диференциация.

Приемайте по 1 капсула, един до три пъти дневно, за предпочитане между храненията.

Внимание: Не е показан в случаи на чернодробна енцефалопатия, мания / хипомания, нарушения и пристъпи на паника или чувствителност към глутамат мононатрий. Продуктът може да причини симптоми на мания при хора с биполярно разстройство.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук