Now Foods L-Glutamine Pure Powder Vegetarian Диетична добавка на прах от глутамин за максимална абсорбция 454gr

Now Foods L-Glutamine Pure Powder Vegetarian Диетична добавка на прах от глутамин за максимална абсорбция 454gr

код на продукта: 032476
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  116,73лв. (59,71€)

Now Foods L-Glutamine Pure Powder Vegetarian Диетична добавка с чист глутамин в прах за максимална абсорбция 454gr Аминокиселина за поддържане на цялостното здраве. Конвертор на мазнини в енергия. Изключително абсорбиращ се. Глутаминът е ненужн...  още

102,72лв. (52,54€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739002211
Вижте също и продуктите в категориите:
При гастроентерологични проблеми, Глутамин

Now Foods L-Glutamine Pure Powder Vegetarian Диетична добавка с чист глутамин в прах за максимална абсорбция 454gr

Аминокиселина за поддържане на цялостното здраве. Конвертор на мазнини в енергия. Изключително абсорбиращ се.

Глутаминът е ненужна аминокиселина съставен от човешкото тяло и участва в процеса на синтез на протеини. производството на глутамин се регулира от скелетните мускули, белите дробове и черния дроб.

Глутаминът участва в поддържането на положителен азотен баланс, идеален за тези, които участват в увеличаването на мускулната маса. По-специално, Глутаминът помага за транспортирането на азот до мускулните клетки, което се равнява на анаболен мускулен растеж.

Също така, глутамин Той укрепва бързо растящите клетки или т. Нар. Лимфоцити на имунната система, които помагат на организма да се защити срещу онези, които са признати за чужди нашественици, както в случая с микробите.

В допълнение на, глутамин поддържа киселинно-алкалния баланс на организма, т.е. поддържане на стабилна вътрешна среда в тялото по отношение на рН, в случай на нарушаване от външни фактори.

В мозъка, Глутаминът се превръща в глутаминова киселина, която е от съществено значение за мозъчната функция. В допълнение, той увеличава количеството γ-аминомаслена киселина (GABA), което е необходимо за поддържане на нормалната мозъчна функция и умствената дейност.

Глутаминът е известен и със способността си да поддържа здрава храносмилателна система. Добавки с глутамин свързани с правилното функциониране и поддържане на чревни абсорбиращи клетки (ентероцити), поддържане на структурната цялост на епителните структури на чревната лигавица, както и клетъчна диференциация.

Вземете една чаена лъжичка (5 g) сок веднъж или два пъти дневно, за предпочитане между храненията.

Внимание: Не е показан в случаи на чернодробна енцефалопатия, мания / хипомания, нарушения и пристъпи на паника или чувствителност към глутамат мононатрий. Продуктът може да причини симптоми на мания при хора с биполярно разстройство.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук