Now Foods L-Lysine 500mg Хранителна добавка за поддържане на здрава имунна система 100 Caps

Now Foods L-Lysine 500mg Хранителна добавка за поддържане на здрава имунна система 100 Caps

код на продукта: 032341
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  51,71лв. (26,45€)

Now Foods L-Lysine 500mg Хранителна добавка за поддържане на здрава имунна система 100 капс Херпес, възстановяване на тъкани. L-лизинът е незаменима аминокиселина, което означава, че не се синтезира от организма и се получава изключително чрез ...  още

33,61лв. (17,19€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739001108

Now Foods L-Lysine 500mg Хранителна добавка за поддържане на здрава имунна система 100 капс

Херпес, възстановяване на тъкани.

L-лизинът е незаменима аминокиселина, което означава, че не се синтезира от организма и се получава изключително чрез диета. L-лизинът е необходим за производството на протеини, хормони, ензими и антитела.

L-лизинът стимулира синтеза на карнитин и колаген. Колагенът е структурният протеин за образуването на кожата, сухожилията, костите, връзките, ставите и съдовата система (вени и артерии). Карнитинът е протагонист в един от основните механизми на метаболизма на мастните киселини в митохондриите и по същество хидролизата на мазнините и производството на енергия.

L-Лизинът е важен помощник при лечението на херпес. Действайте срещу вируса, потискайки метаболизма на аргинин, аминокиселина, необходима за размножаването и активирането на вируса.

L-лизинът играе роля решаваща роля в усвояването на калция, както и в предотвратяването на костна загуба, известна още като остеопороза. Дефицитът на L-лизин може да доведе до загуба на калций в урината.

Изследванията показват, че се допълват Приемът на L-лизин може да помогне за поддържане на здрава имунна система нормална сърдечно -съдова функция. И до днес изследователите разследват ролята на L-лизин за понижаване нивата на холестерола и подобряване на постоперативното възстановяване.

Приемайте по 1 капсула един до три пъти дневно.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук