Now Foods Pau D\'Arco 500mg Хранителна добавка за повишаване на имунната и здрава чревна флора 100caps

Now Foods Pau D'Arco 500mg Хранителна добавка за повишаване на имунната и здрава чревна флора 100caps

код на продукта: 032531
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  51,71лв. (26,45€)

Now Foods Pau D'Arco 500mg Хранителна добавка за укрепване на имунитета & Здравата чревна флора 100 капс Антимикробно & Противогъбична добавка Пау Д'Арко идва от кората на един гигантско дърво (Tabebuia impetiginosa), което расте в троп...  още

33,57лв. (17,17€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739047250
Вижте също и продуктите в категориите:
За подсилване на имунитета, При гастроентерологични проблеми

Now Foods Pau D'Arco 500mg Хранителна добавка за укрепване на имунитета & Здравата чревна флора 100 капс

Антимикробно & Противогъбична добавка

Пау Д'Арко идва от кората на един гигантско дърво (Tabebuia impetiginosa), което расте в тропическите гори на Амазонка Южна Бразилия. Дървото достига 30 метра височина и живее до 700 години.

Богат на хинони като нафтохинони и антрахинони, Pau D 'Arco е известен със своя принос на в нормален имунен отговор на организма. Пау Д'Арко активира имунната система и нейните съединения, предлагайки ефективна защита срещу широк спектър от бактерии, гъбички и микроби. В допълнение, има детоксикиращ, антибиотик, и противовъзпалително действие.

Традиционно се използва Pau D 'Arco за укрепване на имунната система, особено когато отслабването й се дължи на фактори като синдром на хронична умора, миалгичен енцефаломиелит (CFS или ME), фибромиалгия (FMS), свръхрастеж Candida albicans (кандидоза, стоматит, колит,.), вируси като вирус на човешки имунодефицит (ХИВ, причина за СПИН), употребата на антибиотици и стероиди.

Приемайте 2 капсули веднъж или два пъти дневно според нуждите.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук