Now Foods Quercetin With Bromelain Хранителна добавка, мощен антиоксидант, поддържа имунната система  120VegCaps
-31%

Now Foods Quercetin With Bromelain Хранителна добавка, мощен антиоксидант, поддържа имунната система 120VegCaps

код на продукта: 032421
Само четири продукти са на разположение!
Now

Now Foods Quercetin With Bromelain Хранителна добавка, мощен антиоксидант, подпомага имунната система  120VegCaps Aимунна система - Намаляване на налягането - Добра бъбречна функция Кверцетинът е високоефективен биофлавоноид, намира се в различ...  още

169,50лв.  116,95лв.
86,70€ 59,82€
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739030702

Now Foods Quercetin With Bromelain Хранителна добавка, мощен антиоксидант, подпомага имунната система  120VegCaps

Aимунна система - Намаляване на налягането - Добра бъбречна функция

Кверцетинът е високоефективен биофлавоноид, намира се в различни храни. Той е и структурен елемент за флавоноиди. Намира се в много храни, като лук (главно червен), ябълки, чай, ядки, различни видове плодове, карфиол и зеле.

Кверцетинът има силни антиоксидантни свойства, подобно на други биофлавоноиди и има способността да стабилизира клетъчните мембрани. Тези ползи допринасят за правилното функциониране на защитните механизми на организма.

В допълнение, кверцетин има значително противовъзпалително действие, поради незабавното инхибиране на няколко първоначални възпалителни процеса. Например, той инхибира както производството, така и освобождаването на хистамин и други алергични / възпалителни медиатори. Според изследователски проучвания може да има положителни ефекти върху алергии / възпаления и респираторни заболявания като бронхит и астма.

Забележка: To продуктът съдържа кверцетин дихидрат. Препоръчва се приемане на витамин С за оптимална активност.


Този продукт беше добавен в нашия каталог на: 2020-05-12 14:26:53. последна актуализация: 2021-07-30 10:43:19

Вземете 2 капсули, 2 до 3 пъти дневно, 20 минути преди хранене. При хора с чувствителен стомах се препоръчва да се яде преди това от получаване на продукта.

Внимание: Не се предлага комбинираното изтегляне циклоспорин, варфарин или наркотици за регулиране на кръвното налягане.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно. 

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 70 лева, а при покупки под 70 лева се заплаща 7 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук