Now Foods Red Omega Organic Red Yeast Rise Хранителна добавка, която поддържа сърдечно -съдовата функция 90 Softgels

Now Foods Red Omega Organic Red Yeast Rise Хранителна добавка, която поддържа сърдечно -съдовата функция 90 Softgels

код на продукта: 032365
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  134,68лв. (68,89€)

Now Foods Red Omega Organic Red Yeast Rise Хранителна добавка, която подпомага сърдечно -съдовата функция 90 капсули Red Yeast Rice с CoQ10 & Omega-3 Fish Oil - Сърдечно -съдова подкрепа - Регулиране на холестерола. Оризът с червени дрожди е ес...  още

87,54лв. (44,78€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739016751
Вижте също продукти в тази категория:
За сърце, вени и кръвоносни съдове

Now Foods Red Omega Organic Red Yeast Rise Хранителна добавка, която подпомага сърдечно -съдовата функция 90 капсули

Red Yeast Rice с CoQ10 & Omega-3 Fish Oil - Сърдечно -съдова подкрепа - Регулиране на холестерола.

Оризът с червени дрожди е естествен продукт, който се използва според традиционните медицински практики региони на Азия. Произведено чрез ферментация на мая от червен ориз (Monascus purpureus) в бял ориз и обикновено се приема за укрепване на организма, подобряване на храносмилането и подмладяване на кръвта. Съдържа няколко съединения, известни като монаколини, които инхибират синтеза на холестерол. Един от тях, "монаколин К", е мощен инхибитор на HMG-CoA редуктазата и се нарича още мевинолин или ловастатин.

HMG-CoA редуктазата е политопен, трансмембранен протеин, който катализира ключова стъпка в пътя на мевалоновата киселина и участва в синтеза на стероли, изопреноиди и други липиди. При хората HMG-CoA редуктазата действа като регулатор на синтеза на холестерол. Оризът с червени дрожди блокира HMG-CoA редуктазата, от която тялото се нуждае, за да синтезира холестерола, и намалява количеството на холестерола в кръвта.

СЕГА Червената омега съдържа червен дрожден ориз, който се произвежда внимателно, за да се избегне наличието на жълтък, токсичен страничен продукт от процеса на ферментация. Този продукт е допълнително подобрен чрез добавяне на коензим Q10 и Омега-3 рибено масло, за пълна помощ за нормална сърдечно -съдова функция.

Внимание: Червена Омега не е показан за лица, приемащи статини или непоносими към статини и / или показват чернодробно заболяване. Препоръчително е да спрете да го използвате, ако мускулен дискомфорт. Не използвайте този продукт, ако се опитвате да забременеете, тъй като употребата му може да бъде опасна за плода.

Приемайте по 2 меки капсули дневно с храна.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук