Now Foods St. John\'s Wort 300mg Хранителна добавка за балсамова трева с успокояващи и успокояващи свойства 100veg.caps

Now Foods St. John's Wort 300mg Хранителна добавка за балсамова трева с успокояващи и успокояващи свойства 100veg.caps

код на продукта: 032539
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  77,71лв. (39,75€)

Now Foods St. John's Wort 300mg Хранителна добавка от балсамова трева с успокояващо действие & Успокоителни свойства 100 VegCaps Справяне с тревожност, лека депресия & Нарушения на съня. St. John's Wort или жълт кантарион или трева е из...  още

48,88лв. (25,00€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739047601
Вижте също и продуктите в категориите:
St. John's Wort, При стрес, При депресия, Витамини, подходящи за вегани

Now Foods St. John's Wort 300mg Хранителна добавка от балсамова трева с успокояващо действие & Успокоителни свойства 100 VegCaps

Справяне с тревожност, лека депресия & Нарушения на съня.

St. John's Wort или жълт кантарион или трева е използван за първи път в древна Гърция за лечение на състояния, свързани със стрес, лека депресия, нарушения на съня и невралгия.

Хиперицин, активен пигмент компонент на жълт кантарион, допринася за производството на серотонин, който е отговорен за чувството на еуфория. Научни изследванията показват, че Екстрактът от жълт кантарион Жълт кантарион може да помогне за обратното усвояване на серотонина (химически пратеник) от нервните клетки в мозъка. От друга страна, то може за намаляване на нивата на протеини, които участват във функционирането на имунната система.

NOW Foods, приемащи метода DAC 90 HPLC с цел по -добър анализ на своите продукти, се подготвя препаратът жълт кантарион с 300 mg билков екстракт и с концентрация на активната съставка на хиперицин 0,3%.

Приемайте по 1 капсула три пъти дневно, за предпочитане с храна.

Внимание: Не превишавайте 3 капсули на ден. По-голямо количество може предизвикват фоточувствителност (като зачервяване на кожата), когато са изложени на слънчева светлина или в процеса solarium. To St. John's взаимодейства с антидепресанти, успокоителни, анестетици, контрацептиви, имуносупресори, антикоагуланти и антиепилептични лекарства и / или химиотерапевтични средства на други лекарства без рецепта (Over The Counter).

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук