Now Foods Super Antioxidants Силна антиоксидантна защита Хранителна добавка за тялото 60 Vegcaps

Now Foods Super Antioxidants Силна антиоксидантна защита Хранителна добавка за тялото 60 Vegcaps

код на продукта: 032393
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  96,87лв. (49,55€)

Now Foods Super Antioxidants Силна антиоксидантна защита Хранителна добавка за тялото 60 зеленчукови капсули Мултиформула. Силна антиоксидантна защита - Противовъзпалително - Детоксикиращо. В човешкото тяло нормалният процес на окисляване произ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739033208
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Now Foods Super Antioxidants Силна антиоксидантна защита Хранителна добавка за тялото 60 зеленчукови капсули

Мултиформула. Силна антиоксидантна защита - Противовъзпалително - Детоксикиращо.

В човешкото тяло нормалният процес на окисляване произвежда страничен продукт, така наречените свободни радикали. Свободните радикали имат разрушителен ефект върху целостта на здравите клетки. Явлението повишена концентрация на свободни радикали се нарича окислително увреждане или оксидативен стрес и причинява увреждане на протеините, ДНК и липидите в клетките.

В областта на патофизиологията повишената концентрация на свободни радикали в организма се дължи на повишеното им производство (напр. от продължително излагане на слънце или липса на антиоксидантни механизми). Освен това той е отговорен за появата на много дегенеративни заболявания и участва в механизма на стареене на организма.

Антиоксидантите са активни съставки в храната, като витамини, минерали, каротеноиди, полифеноли, селен, коензим Q10, глутатион и предпазват клетките на човешкото тяло от окисляване. СЕГА формулата за супер антиоксиданти е едно от най -мощните антиоксидантни хранителни вещества, налични досега в ежедневната ни диета.

Приемайте по 2 капсули веднъж или два пъти дневно с храна.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук