Now Foods Super Colostrum 500mg Диетична добавка с коластра за максимално укрепване на имунитета 90veg.caps

Now Foods Super Colostrum 500mg Диетична добавка с коластра за максимално укрепване на имунитета 90veg.caps

код на продукта: 032582
Само четири продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  134,68лв. (68,89€)

Now Foods Super Colostrum 500mg Диетична добавка с коластра за максимално укрепване на имунитета 90veg.caps NOW Super Colostrum комбинира коластра с билковите съставки от западна лиственица, маслинови листа и корен на глезена, за да осигури пълнат...  още

87,43лв. (44,72€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739032324

Now Foods Super Colostrum 500mg Диетична добавка с коластра за максимално укрепване на имунитета 90veg.caps

NOW Super Colostrum комбинира коластра с билковите съставки от западна лиственица, маслинови листа и корен на глезена, за да осигури пълната подкрепа на имунната система.

Коластрата е богата на IgG, IgM и IgA имуноглобулини, лактоферин, PRP, цитокини и витамини. Има противовъзпалително действие, което може да помогне за намаляване на болката при възпаление. Той също така съдържа свързващи агенти, които потискат IgE и действат за предотвратяване или предотвратяване на всякакви алергични реакции.

Окисляването на метаболитните остатъци причинява голямо увреждане на ДНК, което води до стареене, рак и други дегенеративни заболявания. Хроничният оксидативен стрес може да ускори стареенето на ендотелните клетки. Коластрата е богата на антиоксиданти, като глутатион, и неговите предшественици.

Коластрата е добре позната в света на спорта като средство за увеличаване на чистата маса, без опасните странични ефекти, причинени от стероиди. Той също така помага за бързото излекуване на спортни наранявания, увеличавайки анаеробната сила, времето за изпълнение и спринта. И накрая, коластрата подобрява естествените механизми на детоксикация на организма, като се започне от стомашно -чревния тракт по много здравословен и ефективен начин.

*ImmunEnhancer™ is a registered trademark of Lonza Inc.

Приемайте по 2 капсули два пъти дневно, за предпочитане преди хранене.

Внимание: Продуктът не Показан е за хора с непоносимост към лактоза или за млечни продукти.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук