Now Foods Taurine Double Strength 1000mg (Free Form) Хранителна добавка за нормалната функция на мозъка 100Vegcaps

Now Foods Taurine Double Strength 1000mg (Free Form) Хранителна добавка за нормалната функция на мозъка 100Vegcaps

код на продукта: 032348
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  72,43лв. (37,05€)

Now Foods Taurine Double Strength 1000mg (Free Form) Хранителна добавка за нормалната функция на мозъка 100 зеленчукови капсули Стабилизиране на клетъчните мембрани, Антиоксидант, Допълнителна сила и издръжливост, Нервна система - Кардиотонична, р...  още

47,02лв. (24,05€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739001429

Now Foods Taurine Double Strength 1000mg (Free Form) Хранителна добавка за нормалната функция на мозъка 100 зеленчукови капсули

Стабилизиране на клетъчните мембрани, Антиоксидант, Допълнителна сила и издръжливост, Нервна система - Кардиотонична, регулиране на жлъчката.

Тауринът е аминокиселина, който не се използва при синтеза на протеини, но се намира свободен в повечето тъкани на тялото, особено в големите концентрации в сърцето и мозъка.

Тауринът помага за преместването на калий, магнезий и натрий, минерални микроелементи, които са ключът към сърдечни и мозъчна функция. Известен е като подобрител на невротрансмитерите и защитава мозъчната функция. Клиничните проучвания показват, че тауринът укрепва миокарда и следователно помага за предотвратяване на сърдечна недостатъчност и аритмии, които възникват при сърдечни заболявания, като например коронарна болест на сърцето.

Тауринът е важен и за липидния метаболизъм на организма. Той е ключов компонент на жлъчката, от съществено значение за усвояването на мастноразтворимите витамини и за регулиране нивата на серумния холестерол, докато е свързан с регулирането на инсулина в организма. Той също така предпазва очите от окислителното увреждане, причинено от ултравиолетовото му излъчване и стимулира имунната система на организма.

Дефицитът на таурин води до намаляване на производството на азотен оксид, което води до намаляване на притока на кръв и кислород към мускулите. Азотният оксид е газ, произвеждан от нашето тяло и помага за регулиране на кръвния поток.

Caution: Не се препоръчва за хора, приемащи антихипертензивни и диуретични лекарства или изпитващи симптоми на хипотония.

Приемайте по 1 капсула веднъж или два пъти дневно със сок или вода, за предпочитане между храненията.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук