Nuk Freestyle Silicon Soother 18-36m 2 Парчета - Прозрачни / Розови

Nuk Freestyle Silicon Soother 18-36m 2 Парчета - Прозрачни / Розови

Силиконова ортодонтска залъгалка с калъф

код на продукта: 056062
миг наличност (на склад)
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  17,38лв. (8,89€)

Nuk Freestyle Silicon Sother 18-36m Ортодонтска силиконова залъгалка с калъф 2 бр. - Прозрачна / Розова За нашите малки има много вълнуващи приключения всеки ден. Ето защо залъг...  още

17,38лв. (8,89€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 2400000003248
Вижте също и продуктите в категориите:
Биберони & Бебешки бутилки, Силиконови залъгалки

Nuk Freestyle Silicon Sother 18-36m Ортодонтска силиконова залъгалка с калъф 2 бр. - Прозрачна / Розова

За нашите малки има много вълнуващи приключения всеки ден. Ето защо залъгалката е доверен приятел, който дава сигурност на бебето и го успокоява. Независимо дали вашето бебе се тревожи от непознати лица, звуци или чужда среда, то веднага ще се успокои благодарение на успокояващото и инстинктивно сучене на залъгалката.

С цел непрекъснато подобряване на усещането за комфорт, NUK, създателят на ортодонтската форма на залъгалката, допълнително подобри оригиналната й форма. Симулира женската гърда по време на кърмене и се адаптира перфектно към устата на бебето. Особеността на тази залъгалка е, че е особено тънка и тясна, за да намали натиска върху зъбите и челюстта. Плоското зърно и меката долна част осигуряват приятно усещане в устата и осигуряват на езика достатъчно място за естествени движения на кърменето. Залъгалките NUK се адаптират удивително към небцето на детето и поради тази причина вашето бебе може да ги приеме бързо*. Така че ние се грижим както за спокойствието на вашето бебе, така и за вашето.

Цялостното здравословно развитие на вашето бебе е нашата основна грижа. Ето защо ние искаме всяко NUK бебе да получи залъгалка, която е възможно най-естествена и с ортодонтска форма. Непрекъснатото научно развитие на оригиналната челюстна форма на NUK прави новата залъгалка NUK по-добра от всякога и подходяща дори за кърмени бебета. Кърмещите майки ни потвърдиха, че залъгалката NUK не влияе върху кърменето*. По този начин NUK се грижи и за спокойствието и почивката на родилките.

Освен това залъгалките NUK не причиняват изкривяване на зъбите или затваряне на челюстта. Това се осигурява от тясното, плоско и тънко зърно, което минимизира натиска върху малките зъби и челюстта и оставя достатъчно място върху езика за естествени движения на кърмата. Още една причина, поради която новата залъгалка NUK се признава и препоръчва от акушерки, педиатри и ортодонти.

Дори резултатите от теста са ясно в полза на новата залъгалка:

  • 100%** от анкетираните ортодонти казват, че новата залъгалка NUK не причинява изкривяване на зъбите или затваряне на челюстта
  • 95%* от бебетата приемат залъгалката NUK
  • 90%* от майките го препоръчват
  • 92%* от кърмещите майки потвърждават, че новата залъгалка NUK не влияе на кърменето

*Независимо пазарно проучване, 307 майки, Германия 2017 г

** Независимо пазарно проучване, 50 ортодонти, 50 педиатри и 50 акушерки (представително избрани), Германия 2017 г.

Всяка залъгалка NUK се предлага в издръжлива чанта за многократна употреба. Този калъф поддържа всяка залъгалка чиста и предлага защита – идеално решение за защита на любимия спътник на бебето от мръсотия и влага, особено когато сте навън.

Благодарение на големите вентилационни отвори и по-малката контактна повърхност с кожата, залъгалката е особено нежна към чувствителната кожа на бебето. Залъгалката има вградена дискретна примка, лесна за хващане дори от най-малките ръчички. Прозрачният силиконов материал се почиства лесно и издържа на високи температури.

Всички залъгалки NUK разполагат с NUK Air System. Чрез клапа въздухът излиза от биберона, така че залъгалката остава мека и гъвкава и облекчава челюстта.

Не съдържа вредни вещества, устойчив е на кипене, без мирис, прозрачен и с гладка повърхност.
Не съдържа бисфенол А (BPA)

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук