Nuk Learn to Eat Set 6m+ Розово - лилаво 1 брой, код 10225272

Nuk Learn to Eat Set 6m+ Розово - лилаво 1 брой, код 10225272

Образователен комплект храна

код на продукта: 058896
Само три продукти са на разположение!
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  50,73лв. (25,95€)

Nuk Learn to Eat Set 6m+ Pink - Purple Образователен комплект храна 1 част, код 10225272 Пакетът включва: 1x 230 ml учебна чаша с мек чучур против разливане 2x Хранителн...  още

50,73лв. (25,95€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 2400000001963
ТЕГЛО: 350gr
Вижте също продукти в тази категория:
Прибори за хранене

Nuk Learn to Eat Set 6m+ Pink - Purple Образователен комплект храна 1 част, код 10225272

Пакетът включва:

  • 1x 230 ml учебна чаша с мек чучур против разливане
  • 2x Хранителна лъжица, със заоблени ръбове, с изключително дълга неплъзгаща се дръжка
  • 1x Купа за храна, с вендуза и два капака

Nuk Trainer Cup 6m+ Learning Cup с мек накрайник и практична дръжка 230 ml

Да се научите как да използвате чаша самостоятелно с гамата тренировъчни чаши NUK. При кърмене или хранене с шише, устата на бебето автоматично оформя „О“, за да се затвори около зърното на гърдата или бутилката. За да пие от нормална чаша, детето трябва да отвори устата си леко нагоре, образувайки "U".

Колкото по-рано детето се научи да оформя тази нова форма с устата си, толкова по-лесно и по-удобно ще може по-късно да пие от чаша.

За да може плавно да свикне с ръба на чашата, бебето първо се научава да пие от чаша с мек силиконов накрайник. Мекото гърло на чашите NUK се усеща като зърно, но е проектирано да изглежда като стъклен ръб. Така детето бавно се научава да оформя с устата си формата "U". Ергономичните неплъзгащи се дръжки улесняват развитието на мобилността на детето и осигуряват по-безопасен захват.


Nuk Easy Learning Soft Feeding Spoon 4m+ Мека лъжица за хранене с неплъзгаща се дълга дръжка 2 броя

Колкото по-активно става вашето дете, толкова повече се увеличават неговите хранителни нужди. Първите твърди храни обикновено се дават между пет и седем месеца. Меката лъжица за хранене Easy Learning прави прехода от кърмене или хранене с шише по-лесен за вас и вашето дете. С изключително мека силиконова куха част, която улеснява прехода към хранене с лъжица със специално проектирана форма за устата на бебето и заоблени ръбове с много дълга дръжка, за хранене във високи буркани ергономично проектирана противоплъзгаща дръжка за безопасно задържане на високо- качествена пластмаса, подходяща за микровълнови фурни и съдомиялни.


NUK Купа за храна 6 м+ Купа за храна с вендуза и капак 2 части

За да сте сигурни, че вашето дете ще се научи на добри маниери на масата! Продуктите NUK Easy Learning със специално проектирани форми и интелигентни детайли гарантират, че децата няма да се забавляват, когато започнат да се учат да ядат и пият сами на семейната маса.

Купата за храна Easy Learning предлага оптимална подкрепа по време на хранене, но и по-късно, когато децата започнат да се хранят сами. Вендузата на дъното осигурява здраво захващане, докато наклонената устна предпазва храната от лесно падане от лъжицата. Дори нейните аксесоари са резултат от проучване и мисъл и са проектирани специално за вашето домакинство: купата се доставя с два капака, единият просто покрива купата, например за затопляне на съдържанието й в микровълнова печка, докато другият е монтиран за безопасно транспортиране от купата или за съхранение на храната в хладилника.

NUK Easy Learning Bowl може да се мие както в микровълнова, така и в съдомиялна машина.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук