Nuk Trendline Night & Day Силиконова залъгалка, блестяща в тъмното 1 брой

Nuk Trendline Night & Day Силиконова залъгалка, блестяща в тъмното 1 брой

код на продукта: 030186
Продадено
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  6,74лв. (3,45€)

Силиконова залъгалка Nuk Trendline Night & Day Shining in the Dark 1 парче Новата силиконова залъгалка NUK Trendline Night & Day: симулира женските гърди по време на кърмене ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Моля изберете
* Please select a preference for each option before proceeding
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE:
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление
0-6 месеца Прозрачно, момиче0-6 месеца Прозрачно, момиче
0-6 месеца Прозрачно, момче0-6 месеца Прозрачно, момче
0-6 месеца розово0-6 месеца розово
0-6 месеца синьо0-6 месеца синьо
18-36 месеца розово18-36 месеца розово
18-36 месеца синьо18-36 месеца синьо
18-36 месеца, прозрачно, момиче18-36 месеца, прозрачно, момиче
18-36 месеца, Прозрачно, момче18-36 месеца, Прозрачно, момче
6-18 месеца розово6-18 месеца розово
6-18 месеца синьо6-18 месеца синьо
6-18 месеца, прозрачно, момиче6-18 месеца, прозрачно, момиче
6-18 месеца, прозрачно, момче6-18 месеца, прозрачно, момче

Силиконова залъгалка Nuk Trendline Night & Day Shining in the Dark 1 парче

Новата силиконова залъгалка NUK Trendline Night & Day: симулира женските гърди по време на кърмене

За нашите малки има ден след ден много вълнуващи приключения за живеене. Ето защо залъгалката е доверен приятел, което дава сигурност на вашето бебе и го успокоява. Независимо дали бебето ви се тревожи от непознати лица, звуци или чужда среда, то веднага ще се успокои поради успокояващото и инстинктивно смучене на залъгалката.

За да подобрява непрекъснато усещането за комфорт, NUK, създател на ортодонтската оформена залъгалка, допълнително подобри оригиналната си форма. Прилича на женска гърда по време на кърмене и се адаптира идеално към устата на бебето. Особеността на тази залъгалка е, че тя е много тънка и тясна, за да намали натиска върху зъбите и челюстта. Плоското зърно и мекото дъно придават приятно усещане в устата и осигуряват много място на езика за естествените движения на кърменето. Залъгалките NUK са удивително адаптивни към небцето на бебето, поради което бебето ви може да ги приеме бързо *. По този начин ние се грижим както за релаксацията на вашето бебе, така и за вашето.

Препоръчано от експерти: новите залъгалки NUK успокояват вашето бебе като никой друг

Цялостното здравословно развитие на вашето бебе е нашата основна грижа. Ето защо искаме всяко бебе NUK да има максимално естествена и ортодонтска форма залъгалка. Непрекъснатото научно развитие на оригиналната форма NUK, която е адаптирана към челюстта, прави новата залъгалка NUK по -добра от всякога и подходяща дори за кърмачета. Кърмещите майки потвърдиха, че залъгалката NUK не влияе на кърменето *. По този начин NUK се грижи за спокойствието и почивката на новите майки.

В допълнение, залъгалките NUK не предизвикват изкривяване на зъбите или затваряне на челюстта. За това се грижи тясното, плоско и тънко зърно, което свежда до минимум натиска върху малките зъби и челюстта и оставя достатъчно място на езика за естествените движения на кърменето. Друга причина, поради която новата залъгалка NUK е призната и препоръчана от акушерки, педиатри и ортодонти.

Дори резултатите от тестовете са в явна полза за новата залъгалка: 100% ** от анкетираните ортодонти отговарят, че новата залъгалка NUK не причинява изкривяване на зъбите или затваряне на челюстта, 95% * от бебетата приемат залъгалката NUK, 90% * от майките го препоръчват и 92% * от кърмещите майки потвърждават, че новата залъгалка NUK не засяга кърменето.

* Независимо проучване на пазара, 307 майки, Германия 2017 г.

** Независими пазарни проучвания, 50 ортодонти, 50 педиатри и 50 акушерки (представително избрани), Германия 2017

Силиконова залъгалка NUK Trendline Night & Day - перфектната малка помощ за вашето бебе да спи

Залъгалката NUK Trendline Night & Day не само предлага удоволствие през деня - тя също така помага на малките ни да заспиват лесно и благодарение на безвредния лъскав материал на бутона на залъгалката, сладките дизайни светят нежно в тъмното. Анатомично проектираният щит на залъгалката с плоския бутон помага да не оставя следи по лицето на бебето, когато спи с лицето надолу или отстрани. Прозрачният силиконов материал е лесен за почистване и издържа на високи температури. Не съдържа вредни вещества, устойчив е на кипене, без мирис, прозрачен и с гладка повърхност.

Всички залъгалки NUK имат въздушната система NUK. Чрез вентил въздухът излиза от зърното, оставяйки залъгалката мека и еластична и успокоява челюстта.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук