NUK Cool Teether Set Охлаждаща чесалка за зъби + 1 ринг, 3м+

NUK Cool Teether Set Охлаждаща чесалка за зъби + 1 ринг, 3м+

код на продукта: 030762
миг наличност (на склад)
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  12,61лв. (6,45€)

NUK Cool Teether Set Охлаждаща чесалка за зъби + 1 ринг, 3м+ Интензивен масаж с по-твърдия ринг; Нежен масаж с гъвкавия ринг; Охлажда и облекчава трайно болезнените участъци; Спомагат за предотвратяване образуването на кариес чрез стим...  още

12,61лв. (6,45€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 10256225002
Вижте също продукти в тази категория:
Аксесоари за дъвчене и дрънкалки

NUK Cool Teether Set Охлаждаща чесалка за зъби + 1 ринг, 3м+

  • Интензивен масаж с по-твърдия ринг;
  • Нежен масаж с гъвкавия ринг;
  • Охлажда и облекчава трайно болезнените участъци;

Спомагат за предотвратяване образуването на кариес чрез стимулиране на потока слюнка. Охлаждаш ринг, без течност със сглобяема система, която позволява на продукта да се използва и като забавна играчка.

За безгрижно никнене на първите зъбки!

За много бебета процесът, свързан с появата на първите зъбки може да се превърне в изключително неприятно и болезнено изживяване. Освен грижите и любовта, които всеки родител би осигурил на своето малко съкровище, детето се нуждае и от подходящите продукти, които да улеснят този важен етап от неговото развитие, предоставяйки му същевременно възможността то да се забавлява и да задоволява естествената си нужда от игра.

Комплектът NUK Connect-and-Play помага на Вашето дете по няколко начина. От една страна ринговете Classic and Soft масажират небцето и венците, а от друга страна, охлаждащият ринг Cool охлажда и облекчава болезнените участъци.

Благодарение на ергономичната си форма, пръстените лесно достигат до всяка част от челюстта на детето. Също така, дъвкателните движения стимулират притока на слюнка, което от своя страна спомага за предотвратяване образуването на кариес. Благодарение на ярките си цветове, релефната повърхност, различните контур и текстура, както и възможността за сглобяване, пръстените са идеални за хващане, докосване и игра.

Изработени са от висококачествена пластмаса.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук