Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Night Balm Богат нощен крем за подхранване и абсолютно против стареене на суха кожа 50ml

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Night Balm Богат нощен крем за подхранване и абсолютно против стареене на суха кожа 50ml

код на продукта: 031480
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  144,10лв. (73,71€)

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Night Balm Rich Нощен крем за подхранване и абсолютна сушеща кожа против стареене 50ml Опитът на абсолютната антиейдж ПОДНОВЯВАНЕ - ХРАНЕНЕ - БЛЯСЪК - Укрепване С напредване на възрастта обновяването на ...  още

105,04лв. (53,73€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3264680015915
ТЕГЛО: 200gr

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Night Balm Rich Нощен крем за подхранване и абсолютна сушеща кожа против стареене 50ml

Опитът на абсолютната антиейдж

ПОДНОВЯВАНЕ - ХРАНЕНЕ - БЛЯСЪК - Укрепване

С напредване на възрастта обновяването на кожните клетки се забавя, производството на липиди в кожата намалява, нарушава се функцията на бариера на кожата и микроциркулацията на кожата се забавя.

Много жени забелязват, че кожата им се променя:

Тя става по-суха, по-тънка, по-крехка и кожата губи сиянието си.

За първи път Nuxe, благодарение на невронаучно проучване, научно доказа ползите от новата серия против стареене в самовъзприемането и приемането с екстракт от порцеланова роза.

Този нощен балсам, подобрен с масло от ший, придава на кожата мекота и облекчение. Сутрин признаците на умора намаляват, кожата изглежда по-малко надраскана и по-ярка. С течение на времето кожата става по-силна и по-еластична.

Активни съставки

Активен комплекс от минзухар и Бугенвилия

Подновяване на мощността.

Растителните клетки са въплъщение на патентован технологичен пробив от лабораторията NUXE: включването на активни молекули с регенериращи свойства от скъпоценно цвете, минзухар, в естествените клетки на Бугенвиллея.

Активният екстракт от жълтък, изключително богат източник на полизахариди и полифеноли, се инкубира в продължение на 12 до 48 часа при специални условия с клетки на Bougainvillea. Освен че действат като носител, тези силно биосъвместими растителни клетки са известни и с богатото си съдържание на активни съставки (21 аминокиселини, 14 мастни киселини, 6 витамини, 9 микроелемента, протеини, липиди и захари).

Благодарение на тази технология, вдъхновена от действието на лекарствата с "бавно освобождаване", тези интелигентни растителни клетки са насочени към основния слой на кожата, областта на клетъчната регенерация на кожата и освобождават активното съдържание непрекъснато в продължение на 12 часа. Следователно те стимулират производството на нови първични кожни клетки за видим подмладяващ ефект.

Хранителен възстановителен комплекс

Екстракти от Jiaogulan и Kisto

Липосукция за подмладяване на кожата За да се насочи към всички видими признаци на свързана с възрастта суха кожа, NUXE е комбинирал иновативен екстрактен комплекс от Jiaogulan и Kistu.

Екстрактът от Jiaogulan, растение, богато на сапуни, се смята за еликсира на младостта в Азия. Помага за възстановяване на основни липиди за блясък на кожата.

Кистос е истинско чудо на природата, способно да оцелее в екстремни условия. Екстрактът му е особено богат на полифаноли (3 пъти повече от зеления чай) и предпазва липидите от окисляване, за да укрепи кожната бариера.

Екстракт от порцеланова роза

Подобрява блясъка на кожата

NUXE е избрал изключително екологичен метод, който позволява извличане на веществото от активните молекули от порцеланова роза, за да се максимизират техните свойства. Стъблото, листата и венчелистчетата се изсушават и диспергират в растително масло, богато на мастни киселини. След това сместа се подлага на естествена обработка без разтворител. Патентован от NUXE, екстрактът от порцеланова роза съдържа комплекс от 6 ценни активни молекули (3 полифенола, 3 мастни киселини), чиято ефективност е доказана in vivo тест: Активира микроциркулацията на кожата, за да разкрие нейното сияние.

Удовлетворение, изразено от жените

Кожата веднага изглежда по-ярка.

С пълноценното хранене се връща усещането за комфорт, мекота и еластичност. Ден след ден кожата изглежда обновена.

Кожата:

Интензивно пълнене 88%

88% по-твърди

По-подобрена

Бръчките изглеждат по-меки

Буркан 50мл

Нанасяйте през нощта върху чиста кожа след серума.

Aqua/Water, Dicaprylyl Ether, Behenyl Alcohol, Glycerin, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Arachidyl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoul Glutamate, Dehydroacetic Accid, Capryloyl Glycine, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Citric Acid, Hyaluronic Acid, Bougainvillea Glabra Leaf Cell Extract, Decyl Glucoside, Glutamine, Phenethyl Alcohol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Gynostemma Pentaphyllum Leaf/Stem Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, CI77491/Iron Oxides, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Etlingera Elatior Extract, Simmondia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Crocus Sativus Flower Extract, Benzyl Alcohol, Eichhornia Crassipes Extract, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin, Geraniol, Citronellol [N4003/A]

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук