Oral-B Pro 750 3D White Special Edition​ Електрическа четка за зъби в розов цвят

Oral-B Pro 750 3D White Special Edition​ Електрическа четка за зъби в розов цвят

Пълна 3D възможност за почистване и избелване от първото четкане

код на продукта: 013813
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  116,32лв. (59,50€)

Oral-B Pro 750 3D White Special Edition електрическа четка за зъби за дълбоко почистване в розово Опитайте Oral-B Pro 1, марка електрическа четка №1, препоръчвана от зъболекари по целия свят. Електрическата четка за зъби Pro 1 ви помага да миете з...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4210201162308
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Oral-B Pro 750 3D White Special Edition електрическа четка за зъби за дълбоко почистване в розово

Опитайте Oral-B Pro 1, марка електрическа четка №1, препоръчвана от зъболекари по целия свят. Електрическата четка за зъби Pro 1 ви помага да миете зъбите, както е препоръчано от зъболекаря за 2 минути, благодарение на професионалния таймер и ви предупреждава на всеки 30 секунди, за да смените зоната, която миете. Докато просто движите четката в устата, уникалната кръгла глава на Oral-B ще свърши останалото. Премахва до 100% повече плака от обикновената ръчна четка за зъби за по-здрави венци, като същевременно прави усмивката ви по-бяла от първия ден, като премахва повърхностните петна. Благодарение на своя професионален таймер, Oral-B Pro 1 е подходящата четка за зъби за тези, които искат да започнат да използват електрическа четка за зъби.

  • ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ с 3D ТЕХНОЛОГИЯ, тя осцилира, върти се и пулсира, предлагайки отстраняване на до 100% повече плака от ръчна четка за зъби.
  • Кръглата глава почиства по-добре, за по-здрави венци.
  • Батерията издържа до 10 дни.
  • Помага ви да четкате по-добре с вградения 2-минутен таймер.

Съдържа: 1 розова дръжка за електрическа четка за зъби със зарядно устройство, 1 3D бяла глава на четката и пластмасов калъф за пътуване.

Oral-B, марката електрическа четка №1, използвана от зъболекари по целия свят.

Опитайте го за 100 дни. Ако не сте доволни, получавате парите си обратно. Заявката за възстановяване трябва да бъде подадена в рамките на 100 дни от датата на закупуване в съответствие с Правилата и условията на www.epithimies.gr

Зъболекарите препоръчват смяна на четката за зъби на всеки 3 месеца. Индикаторните влакна показват кога да смените главата на четката. Oral-B предлага разнообразие от глави за четки за зъби, които да отговарят на вашите лични нужди за орална хигиена.

Как да използвате вашата електрическа четка за зъби?

Намокрете главата на четката за зъби и нанесете пастата за зъби. Поставете четката за зъби в устата и я включете. Водете главата на четката за зъби с бавни движения от зъб към зъб. Задръжте главата на четката за зъби върху повърхността на всеки зъб за няколко секунди. Четкайте венците като зъбите, първо отвън, след това отвътре и накрая дъвкателните повърхности

Внимание

  1. Редовно проверявайте кабела за повреди. Ако кабелът е повреден, свържете се с центъра за обслужване на клиенти Oral-B. Не трябва да се използва повреден или неправилно работещ модул. Уредът не е разрешен за използване от деца под 3 години.
  2. Това устройство не е разрешено да се използва от деца или хора с намалена подвижност, сетивни или умствени способности, освен ако не са под надзора на лице, отговорно за тяхната безопасност.
  3. Като цяло ви препоръчваме да държите устройството далеч от деца. Децата трябва да бъдат наблюдавани, за да не си играят с уреда. Ако продуктът бъде изпуснат, главата на четката трябва да се смени преди следваща употреба, дори и да няма видими повреди. Не поставяйте и не съхранявайте зарядното устройство там, където може да бъде изпуснато или намерено във ваната или мивката.
  4. Не поставяйте зарядното устройство във вода или друга течност. Не докосвайте зарядно устройство, което е паднало във вода. Изключете незабавно от контакта.
  5. Не модифицирайте или ремонтирайте продукта. Това може да причини пожар, токов удар или нараняване. Консултирайте се с магазина, от който сте закупили продукта, или се свържете с центъра за обслужване на клиенти на Oral-B.
  6. Не разглобявайте продукта, освен ако не възнамерявате да изхвърлите батерията. Когато изваждате батерията за изхвърляне, внимавайте да не окъсите положителните (+) и отрицателните (-) клеми. Не поставяйте предмети в отворите на устройството/зарядното устройство.
  7. Не докосвайте щепсела с мокри ръце. Това може да причини токов удар.
  8. Когато изключвате, винаги хващайте щепсела, а не кабела на устройството/модула.
  9. Използвайте този продукт само по предназначение, както е описано. Не използвайте аксесоари, които не са препоръчани от производителя.
  10. Ако се лекувате за проблем с оралната хигиена, консултирайте се с вашия зъболекар преди употреба.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук