Otosan Comfy Family Почистване на  мембраната на Акустичните Кухини Прополис 6 броя

Otosan Comfy Family Почистване на мембраната на Акустичните Кухини Прополис 6 броя

код на продукта: 007482
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  36,38лв. (18,61€)

Otosan comfy конус почистване на акустична кухина OTOSAN  е естествен метод за здравеопазване практика на ухото, че можете да се прилага, без риск. Този естествен хигиенна практика дава усещане за благополучие и облекчение от повечето от проблемит...  още

29,11лв. (14,89€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8016887001148
Вижте също продукти в тази категория:
За уши и нос

Otosan comfy конус почистване на акустична кухина

OTOSAN е естествен метод за здравеопазване практика на ухото, че можете да се прилага, без риск. Този естествен хигиенна практика дава усещане за благополучие и облекчение от повечето от проблемите на ухото от първото почистване .

OTOSAN е за грижите на ухото е преоткриването на древна традиция за лечение и превенция на проблеми за уши. Изработени от естествена восъчна кърпа, тя допринася за отстраняване на восъка от ухото, и възстановяването на баланса на налягането в ушите, и предотвратява неприятното усещане на "включен ухо." Тя може да се използва безопасно у дома от всички, които търсят здрави начини за решаване на ежедневни, обикновени здравословни проблеми с природни лечебни методи.

Восъкът на ухото, е смес от вещества, произвеждани от производители на свещи жлези на канала на ухото, за да се предотврати чужди вещества (прах, насекоми и т.н.) да попадне в ухото. Естеството, в действителност, е предсказано, че епидермални слоеве на тези вещества да се движат от центъра към външната част на ухото по барабан мембрана. По време на движението, се смесва с мазнини, специално произведени в жлезите и така остави ухото с формата на восък. Когато тази "самопочистваща система" на ухото вече не работи перфектно, може да се образува една капачка восък, която, ако не се отстраняват, може да доведе до проблеми като възпаление или дори запушване на ушния канал. Така че, може да бъде причина за отслабване на слуха, сърбеж сензация, свирки, бръмчене, а също и да предизвика моментна загуба на равновесие.


Как работи:


След поставянето на тесния край на конуса в ухото, включете широкия край. Подобно на изгаряния, конуса причинява два ефекта:

1. топлина
Tя е полезна топлинна енергия, която се освобождава във вътрешното ухо, подобрява циркулацията на кръвта и помага за омекотяване на восъка.

2. при вдишване
Горещият въздух, както се издига, създава депресия в основата на конуса и последващо изсмукване ("ефект комин"). Това помага за премахване на отпадъци (восък) и чужди материали (прах и т.н.) от ушния канал. В същото време освобождава затворените пори, подмладява кожата дишане, и помага да си възвърне правилното опъване на барабана след почивка в планината, полети, плуване и гмуркане, което може да предизвика усещане за "блокиране на ухото"


Превантивна хигиена


Според проучване на над триста кабинети хирургическа лекар, се оказа, че много хора се опитват да отстранят "восъчни тапи" с прекомерно почистване или използване на насилствени методи, като например почистване на канала на ухото със спринцовки, каучук, химически спрейове, с ръчни или памучни тампони. Тези методи могат да бъдат опасни, тъй като восък може да бъде натиснат по-навътре в канала на ухото, като блокира напълно и да се увреди на тъпанчевата мембрана силно чувствителна. Това може да проправи пътя към бактериите за средното ухо, където те могат да причинят сериозни инфекции.
С OTOSAN се избегнат всички тези рискове. Освен прополис (един от най-добрите антимикробна характер, пчеларството продукт), съдържащ, укрепва естествените защитни сили на организма.
Тя е безопасна, клинично тестван, хипоалергичен.

Пакетът съдържа две парчета с огнен пръстен спира, вътрешният клапан за да се избегне капенето, защитна лента и удобен за безопасност, комфорт и ефективност по време на приложение.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук