Pharmalead Vitamin E 150mg 30 Softgels

Pharmalead Vitamin E 150mg 30 Softgels

Хранителна добавка с витамин Е за борба с оксидативния стрес

код на продукта: 059061
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  26,20лв. (13,40€)

Pharmalead Витамин Е 150 mg Хранителна добавка с витамин Е за борба с оксидативния стрес 30 меки капсули Витамин Е е известен със своите антиоксидантни свойства и предпазва от увреждане на клетките. Предотвратява признаците на преждевременно старе...  още

19,65лв. (10,05€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205352019228

Pharmalead Витамин Е 150 mg Хранителна добавка с витамин Е за борба с оксидативния стрес 30 меки капсули

Витамин Е е известен със своите антиоксидантни свойства и предпазва от увреждане на клетките. Предотвратява признаците на преждевременно стареене, участва в производството на червени кръвни клетки и образуването на мускули.

Токоферолите са известни като витамин Е и се намират в растителните масла и храните на растителна основа като цяло. Токоферолите се отличават с буквите от гръцката азбука в: α, β, γ, δ, ε, ζ и η. Най-важният от тях е α токоферол (d-алфа-токоферол), тъй като се характеризира с по-добра абсорбция и бионаличност и с тази форма е проведено от повечето клинични проучвания.

Витамин Е е един от най-важните витамини, тъй като допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Основната му роля е да се бори със свободните радикали. Свободните радикали или се създават в тялото като страничен продукт от нормалните метаболитни процеси, или идват от външни фактори като замърсен въздух, тютюнопушене и т.н. Излишните свободни радикали водят до оксидативен стрес, който уврежда клетките и може да причини различни заболявания.

Без ГМО.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.


Дозировка

Възрастни: 1 мека капсула дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Препоръчва се добавките с витамин Е да се избягват от хора, приемащи антикоагулантна терапия (с антикоагуланти от ново поколение), тъй като рискът от кървене може да се увеличи.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Странични ефекти

При високи дози витамин Е (над 1200 IU) могат да се наблюдават умора, гадене, сърцебиене и повишаване на кръвното налягане. Тези симптоми са напълно обратими.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 127072/24.11.2022г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук