Pharmasept Kids Anti-Stretch Marks & Firming Cream 150ml

Pharmasept Kids Anti-Stretch Marks & Firming Cream 150ml

Крем за тяло за превенция и лечение на стрии при бебета и деца

код на продукта: 053323
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  35,11лв. (17,96€)

Pharmasept Kids Anti-Stretch Marks & Firming Cream Крем за тяло за профилактика и лечение на стрии в юношеска и предпубертетна възраст 150 мл Богат крем за профилактика и лечение на стрии, появяващи се в предпубертетна и юношеска възраст, със спец...  още

27,37лв. (14,00€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205122003969
Вижте също и продуктите в категориите:
Лечение на стрии, Хидратация на детската кожа

Pharmasept Kids Anti-Stretch Marks & Firming Cream Крем за тяло за профилактика и лечение на стрии в юношеска и предпубертетна възраст 150 мл

Богат крем за профилактика и лечение на стрии, появяващи се в предпубертетна и юношеска възраст, със специално разработен състав за повишаване на еластичността и укрепване на епидермалната бариера.

  • Предотвратява образуването на нови стрии, изглажда и подобрява външния вид на кожата
  • Придава мекота и интензивна хидратация

Профилактика и лечение на стрии
Черната боровинка (органичен сок от черни плодове) засилва микроциркулацията и предотвратява действието на ензимите, отговорни за разграждането на кожните тъкани, т.е. образуването на стрии. Комбинацията му с натурален екстракт от азиатска центела, богат на тритерпени, повишава синтеза на хиалуронова киселина, лекува раната и повишава нивата на еластин с 89%. В същото време допринася за укрепване на епидермалната бариера и намаляване на възпалението.

Клиничното проучване върху 20 доброволци (момчета и момичета на възраст 8-18 години) показа, че детският крем против стрии намалява появата на стрии с 28% след 28 дни на приложение.

Укрепване еластичността на кожата
Растителният сквален и маслото от жожоба допринасят за регенерацията на кожата и стимулират производството на колаген и еластин, което води до повишена еластичност на кожата.

Интензивна хидратация
Маслото от манго, богато на мастни киселини, помага за овлажняване на кожата и поддържа нейната еластичност. Подсилването на състава с Витамин Е и Бадемово масло, с полезни за кожата свойства, осигуряват интензивна хидратация и оптимизират еластичността на кожата, придавайки й мекота.

0% СИЛИКОНИ – МИНЕРАЛНО МАСЛО – АЛКОХОЛ – ПЕГ
С аромат без алергени

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН ВЪРХУ ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

  1. Нанасяйте ежедневно върху суха и чиста кожа с нежни кръгови движения, като се фокусирате върху зоните, които са развили стрии или се нуждаят от укрепване на стегнатостта.
  2. Попива веднага, без да оставя мазно усещане.

AQUA, COCO-CAPRYLATE, CETEARYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SUCROSE POLYSTEARATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, HORDEUM VULGARE SEED FLOUR, SQUALANE, EMPETRUM NIGRUM FRUIT JUICE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, PROPANEDIOL, LEVULINIC ACID, CARBOMER, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, SODIUM HYALURONATE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, p-ANISIC ACID, SODIUM BENZOATE, PHYTOSTEROLS, SODIUM LEVULINATE, TOCOPHEROL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук