Pharmasept Mama\'s Anti-Stretch Marks Cream to Oil 150ml

Pharmasept Mama's Anti-Stretch Marks Cream to Oil 150ml

Крем за предотвратяване и лечение на стрии по време и след бременност

код на продукта: 049713
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  45,94лв. (23,50€)

Pharmasept Mama's Крем против стрии към маслен крем за предотвратяване и лечение на стрии по време на бременност и след 150 ml Богат крем с Cream-to-Oil технология за незабавно и ефективно усвояване на полезните съставки в кожата, специално създад...  още

35,84лв. (18,33€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205122003679
ТЕГЛО: 215gr

Pharmasept Mama's Крем против стрии към маслен крем за предотвратяване и лечение на стрии по време на бременност и след 150 ml

Богат крем с Cream-to-Oil технология за незабавно и ефективно усвояване на полезните съставки в кожата, специално създаден за предотвратяване и лечение на стрии, които се появяват по кожата поради бременност.
Подходящ за грижа за тялото и чувствителната зона на корема, по време и след бременност.
Придава мекота и интензивна хидратация.

Технология от крем към масло
Благодарение на технологията Cream-to-Oil, кремът се превръща в масло по време на нанасяне, което позволява освобождаването на активните съставки и масла, които са насочени към новообразуваните стрии.

Профилактика и лечение на стрии
Съставката Regestril* предотвратява действието на ензимите, отговорни за разграждането на кожните тъкани, т.е. създаването на стрии и в същото време стимулира синтеза на нов колаген и други структурни компоненти на кожата, което води до предотвратяване на образуването на стрии. на стрии.


*Проучванията показват, че използването на активен Regestril при 2% при 13 жени със стрии в коремната област след бременност и след 56 дни употреба, кожата изглежда по-гладка (+10,8%) и стриите по-малко интензивни (-72, 5 %).

Подобряване на еластичността на кожата и интензивна хидратация
Дермонектин, олигопептид, който допринася за регенерацията на кожата и стимулира производството на колаген и еластин, води до повишаване на еластичността на кожата. Маслото от шеа в комбинация с маслото от манго, богато на мастни киселини, спомага за овлажняването на кожата и поддържа нейната еластичност.

Подсилването на състава с Провитамин В5, Витамин Е и Алантоин, с полезни за кожата свойства, осигуряват интензивна хидратация и оптимизират еластичността на кожата, като ѝ придават мекота.

0% СИЛИКОНИ – ПАРАБЕНИ – АЛКОХОЛ – ПЕГ – МИНЕРАЛНО МАСЛО – BHT – BHA – АЛУМИНИЙ – ​​ТАЛК


С аромат без алергени


ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН ВЪРХУ ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Нанасяйте ежедневно върху суха и чиста кожа след къпане.

Попива веднага, без да оставя мазно усещане.

Използвайте Mama's Shower Gel & Mama's Body Lotion в комбинация за комплексна грижа.

AQUA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, TRIHEPTANOIN, METHYLPROPANEDIOL, BEHENETH-25, COCONUT ALKANES, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, PROPANEDIOL, BEHENYL ALCOHOL, PANTHENOL, BUTYLENE GLYCOL, MANGIFERA INDICA SEED BUTTER, CETYL PALMITATE, SODIUM POLYACRYLATE, PHENOXYETHANOL, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERYL UNDECYLENATE, CAPRYLYL GLYCOL, OLIGOPEPTIDE-5, CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE, UNDECYLENIC ACID, SORBIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, TOCOPHEROL, RUTIN, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, LACTIC ACID, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-1, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PHASEOLUS LUNATUS SEED EXTRACT, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ALLANTOIN, CITRIC ACID

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук