Pharmasept Kids Intim Foam 200ml

Pharmasept Kids Intim Foam 200ml

Нежна бебешка пяна за почистване на чувствителната зона през детството и юношеството

код на продукта: 047571
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  15,05лв. (7,70€)

Pharmasept Kids Intim Foam Нежна бебешка пяна за почистване на чувствителната зона по време на детска и юношеска възраст 200ml С патентована дезодорантна система на Pharmasept, той предлага тройно дезодориращо действие и е идеален за ежедневна гри...  още

11,89лв. (6,08€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205122003549
ТЕГЛО: 260gr

Pharmasept Kids Intim Foam Нежна бебешка пяна за почистване на чувствителната зона по време на детска и юношеска възраст 200ml

С патентована дезодорантна система на Pharmasept, той предлага тройно дезодориращо действие и е идеален за ежедневна грижа за чувствителната зона.

С pH 5,5, което спомага за поддържането на нормалната флора на района и обогатено със силна смес от пребиотици, която укрепва микробиома, предотвратявайки появата на инфекции.

С меки почистващи и натурални дезодоранти и мекото антисептично действие на естествения Визаболол, те нежно почистват кожата на чувствителната зона и се отърват от неприятните миризми.

  • Тройно дезодорантно действие благодарение на патентованата дезодорантна система на Pharmasept, екстракт от мангостан и вода от хамамелис, които осигуряват мек успокояващ ефект при сърбеж и възможни кожни раздразнения, придавайки мекота и усещане за свежест.
  • Балансиране на микробиома на кожата с мощния пребиотичен агент Biolin. Състои се от комбинация от гликолигозахариди и инулин, засилва растежа на полезните микроорганизми в кожата, без да стимулира вредните.
  • Запазване на нормалната флора на чувствителната зона с естествен бетаин и млечна киселина, като същевременно укрепва защитната кожна бариера.

рН 5,5

Без: СУЛФАТИ, SLS-SLES, АЛКОХОЛ, СИЛИКОНИ, ФЕНОКСИЕТАНОЛ, ПАРАБЕНИ

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАНО ВЪРХУ ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

  1. Нанесете достатъчно количество върху мокра кожа и измийте добре.
  2. След това изплакнете обилно с вода.

AQUA, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, COCO GLUCOSIDE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, GLYCERIN, BETAINE, SODIUM CHLORIDE, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER, INULIN, SODIUM COCO GLUCOSIDE TARTRATE, DISODIUM CAPRYLOYL GLUTAMATE, PARFUM, TRIETHYL CITRATE, GLYCERYL CAPRATE, LACTIC ACID, SODIUM BENZOATE, PROPANEDIOL, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, GARCINIA MANGOSTANA PEEL EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BISABOLOL, BENZOIC ACID, POTASSIUM SORBATE

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук