Pic Solution Mobile Rapid Wrist 1 парче

Pic Solution Mobile Rapid Wrist 1 парче

Автоматичен цифров монитор за кръвно налягане на китката

код на продукта: 042750
скоро наличен продукт
Pic

Препоръчителна цена на дребно  147,60лв. (75,50€)

Pic Solution Mobile Rapid Wrist Автоматичен цифров монитор за кръвно налягане на китката 1 бр Технология, която започва измерването от фазата на надуване. За бърз, удобен и точен резултат. Това е първият Pic екран на китката, който може да бъде...  още

88,56лв. (45,30€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8058090015963
ТЕГЛО: 251gr
Вижте също продукти в тази категория:
Апарат за кръвно налягане

Pic Solution Mobile Rapid Wrist Автоматичен цифров монитор за кръвно налягане на китката 1 бр

Технология, която започва измерването от фазата на надуване. За бърз, удобен и точен резултат.

Това е първият Pic екран на китката, който може да бъде синхронизиран с вашия смартфон. Компактен и лесен за използване и лесен за използване с вас, на работа или на почивка, това е иновация, която не само ви позволява да измервате кръвното си налягане, но и можете да го следите директно на телефона си.

Дигитален и автоматичен, той се откроява с компактния размер и ергономичния дизайн, които характеризират DLS (Design Language Solution).

Технологията Rapid-Tech измерва вашите данни веднага щом започнат да се надуват, което прави резултата лесен и бърз.


Големият екран с подсветка позволява ясно и директно четене дори на открито при условия на слаба светлина. Той получава аномалии на сърдечната честота и графичният дисплей ви информира за нивата на кръвното ви налягане. Освен това Mobile Rapid Wrist запаметява 180 резултата, разделени на две области.

Mobile Rapid Wrist е екранът Pic, който се синхронизира със смартфони, на които е инсталирано приложението Pic Health Station, което ви позволява да съхранявате статистически данни за кръвното си налягане, да преглеждате данните си по всяко време и да правите седмични или седмични месечни средни резултати.

Но преди всичко, той създава ценен дневник за вас, който е ясен, прост и винаги актуален. Той е достъпен веднага, когато говорите с вашия доверен лекар, по всяко време и независимо къде се намирате.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук