Podia Soft Protection Cap Fabric - Covered Gel One Size 1 бр

Podia Soft Protection Cap Fabric - Covered Gel One Size 1 бр

Гел ръкав от плат за многократна употреба

код на продукта: 050395
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  19,22лв. (9,83€)

Podia Soft Protection Cap Fabric - Covered Gel Гел ръкав за пръсти за многократна употреба Един размер 1 бр Защита на пръстите – калъф от гел с плат
Успокоява и облекчава болезнения натиск и триене. Предотвратява появата на мазоли. Гел к...  
още

17,67лв. (9,04€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206680000490
ТЕГЛО: 22gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Против мазоли и брадавици, Защитни лепенки

Podia Soft Protection Cap Fabric - Covered Gel Гел ръкав за пръсти за многократна употреба Един размер 1 бр

Защита на пръстите – калъф от гел с плат
Успокоява и облекчава болезнения натиск и триене. Предотвратява появата на мазоли.

Гел калъф за пръсти.
Gel Sleeve with Fabric за защита на пръстите на краката, е подобрената опция на Podia, която успокоява и облекчава болезнения натиск и триене, като същевременно предотвратява образуването на мазоли и калуси.

  • Единична еластична материя за подсилване и по-голям комфорт при ходене.
  • Обогатен с медицински масла.
  • Може да се пере и да се използва многократно.

Подсилен калъф за защита на пръстите
Интензивното напрежение от натиска и триенето, на което са подложени пръстите на краката ни всеки ден, постоянно ги изправя пред условия, които ги правят още по-уязвими за възможни наранявания. Интензивното ходене, спорт, изпотяване, както и неподходящи или тесни обувки, могат да бъдат важни параметри на натоварване, които в повечето случаи са съчетани с по-малки или по-големи патологични деформации на пръстите, допълнително натоварващи данните за натоварването на пръстите ни.

Състояния на деформация на пръстите

Деформацията на пръстите на краката е често срещано явление в днешно време, като основната причина е дисфункцията на мускулите, които контролират движенията им и оформят позицията им. Списъкът с възможните причини се допълва от заболявания и състояния като ревматоиден артрит, неврологични заболявания, хроничен стрес върху стъпалото, чести наранявания на пръстите, последствията от захарен диабет на долните крайници, както и наследственост.

Специална защита на пръстите

Гел ръкавите за защита на пръстите на Podia са специализирани и цялостни предложения за справяне с всяка заплаха, създадена от натиск и триене, в условията на нашето ежедневие, като същевременно имат за цел да осигурят незабавно облекчение от техните последствия. Добавянето на единичен еластичен плат от външната страна, като подплата, укрепва структурата на калъфа с гел и повишава защитата на пръста, предлагайки максимална стабилност, с особено висока еластичност и комфорт при всяка стъпка.

  • Ефективно покритие на целия пръст.
  • Защита от наранявания, мазоли и мазоли.
  • Стабилна кройка и гарантиран комфорт при ходене.

ЕЛАСТИЧНОСТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Гел и плат

Гел калъфът с плат има специален дизайн за пълна защита на пръстите на краката от триене и натиск, с перфектно прилягане за всеки тип пръсти. Външната подплата с единичен еластичен плат, без шевове, предлага особено високи нива на еластичност, с максимална стабилност по време на ходене, докато вътрешният гел го прави особено мек по време на употреба, като същевременно абсорбира всеки упражнен натиск.

  • Стабилност при позициониране.
  • Комфорт по време на употреба.
  • Подсилена защитна конструкция.

ГОЛЯМА ИЗДЪРЖЛИВОСТ

Може да се пере и да се използва многократно
Конструкцията на Podia Toe Protector от полимерен гел и неговата издръжлива разтеглива външна подплата позволяват да се пере и използва повторно, предлагайки дълъг живот.

  • Устойчивост на употреба.
  • Дълъг живот.
  • Ефективност и запазване на структурата му.

Калъф за защита на пръстите
Гел ръкавът с плат за защита на пръстите на краката от натиск и триене е специално проектиран да покрива целия пръст, предлагайки цялостно покритие за всяка нужда от грижа и облекчение. Благодарение на своята еластичност, той се предлага в размер, съвместим с всички видове пръсти, като същевременно може да се разреже на 2 части, образувайки кутия и цилиндър.

СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ

5,29 от 10 е средното усещане за интензивност на безчувствена болка, според 201 участници в научни изследвания.

Незабавно освобождаване на пръстите от натиск и триене
Ежедневните грижи, които полагаме за краката си, са от особено значение както за доброто им здраве, така и за естетическия им вид. Това е акт за предотвратяване на утежняващи условия, както и за подобряване на тяхното положение. Ето защо преди да използваме какъвто и да е продукт, трябва да се уверим, че краката ни са чисти и сухи, като обърнем още повече внимание на нуждите на областта на стъпалото.

Инструкции за употреба:

  1. Поставяме предпазния ръкав върху пръста, където има триене или натиск, като се уверяваме, че приляга здраво и го покрива.
  2. Вече можем да обуем чорапите и след това обувките. В случай, че усетим, че по време на процеса този калъф се е разместил, ние коригираме позицията му, за да имаме отново перфектното пасване.
  3. При редовни интервали на използване ние се грижим за чистотата на защитния калъф. Измийте с хладка вода и неутрален сапун и след това го оставете да изсъхне добре естествено, на стайна температура, преди да го използвате отново.

Професионален съвет: Поръсете с талк преди нанасяне, за удобно прилягане!

Противопоказания и специални указания
Не се препоръчва употребата му при хора, страдащи от захарен диабет.
Ръкавът за пръсти не трябва да се поставя върху отворена рана.
В случай, че проблемът продължава, винаги е необходимо мнение и съвет от лекар специалист.
Пазете от деца и домашни любимци.

Моля, имайте предвид, че информацията, предоставена на този уебсайт, по никакъв начин не замества медицински съвети и лечение. Ако имате или подозирате, че имате здравословен проблем, трябва да потърсите медицински съвет и да следвате САМО медицинските инструкции. Винаги внимателно четете инструкциите за употреба и предпазните мерки, посочени в листовките на нашите продукти.

Ключови съставки:

Полимерен гел

Хипоалергичен и с изключително меко усещане по време на употреба, полимерният гел, от който е направен Finger Protection Case, предлага максимален комфорт, като същевременно се характеризира с отлични свойства на здравина, стабилност и еластичност. Той отговаря на нуждите на пръстите на краката срещу натиска и триенето, които получават, дори и в най-взискателните условия на ежедневието.

Еластичен плат

Външната структура на калъфа за защита на пръстите е подплатена с еластична материя, която предлага отлична издръжливост, гарантиран комфорт и перфектно прилягане. Няма шевове, които биха могли да създадат дори най-малкото триене, а цветът му е неутрален и съвместим с всеки тип кожа, за още по-голяма дискретност.

Масла с медицинско качество

Вътре в гела калъфът за защита на пръстите на краката е обогатен с медицински минерални масла, които постепенно се освобождават по време на употреба, през целия живот на продукта, предлагайки облекчение на стресираната кожа на пръстите на краката.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук