Power Health Doctor Power Nasal Spray 20ml

Power Health Doctor Power Nasal Spray 20ml

Спрей с хипертонична морска вода за назална конгестия от настинка, синузит и синузит

код на продукта: 056377
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  27,27лв. (13,95€)

Power Health Doctor Power Nasal Спрей с хипертонична морска вода за назална конгестия от настинка, синузит и синузит 20ml Спрей за нос Doctor Power е продукт на медицинска технология за лечение на симптомите на обикновена настинка, синузит и синуз...  още

17,15лв. (8,77€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200321014617

Power Health Doctor Power Nasal Спрей с хипертонична морска вода за назална конгестия от настинка, синузит и синузит 20ml

Спрей за нос Doctor Power е продукт на медицинска технология за лечение на симптомите на обикновена настинка, синузит и синузит. Има деконгестантен ефект върху носната лигавица и флуидизиращ ефект върху слузта, като благоприятства отстраняването на секрети от дихателните пътища.

Благодарение на бариерния ефект на натриевия хиалуронат и съдържащия се полизахарид, предпазва и успокоява раздразнената носна лигавица, като я овлажнява и заздравява.

Подходящ е за възрастни и деца над 1 година.

Разклатете продукта и отстранете капачката от дюзата за пръскане. Поставете дюзата в ноздрата си, като натиснете другата, за да затворите. За приложение при деца, поставете накрайника под ноздрата и леко натиснете. Стиснете двете малки страни бързо и силно, за да освободите количеството в ноздрата, като вдишвате дълбоко със затворена уста. Повторете процеса в другата ноздра. Сменете капачката след употреба, за да затворите дюзата за пръскане.

  • Възрастни: 1-2 впръсквания във всяка ноздра
  • Деца от 1 до 12 години: по 1 впръскване във всяка ноздра

2-3 пъти на ден или според указанията на Вашия лекар.

При бременност, кърмене и при деца под 1 година се консултирайте с Вашия лекар преди употреба. Продуктът може да се използва по всяко време на деня. Продължителността на лечението зависи от подобряването на симптомите. При полза, за допълнително подобряване на действието, продуктът може да се прилага за по-дълъг период от време. Максимална продължителност на лечението: 30 дни. Разклатете преди употреба. След отваряне използвайте продукта до 2 месеца.

Дръж далеч от деца. Не използвайте продукта след изтичане на срока на годност или когато е отворен за първи път, повреден или ненарушен. Не изхвърляйте контейнера в околната среда след употреба.

Противопоказания

Не използвайте продукта в случай на известна свръхчувствителност или несъвместимост с един или повече от компонентите на формулата. Не са провеждани проучвания по време на бременност и кърмене, така че преди да приемете продукта, посъветвайте се с Вашия лекар.

Спрей за нос Doctor Power е признат продукт на медицинската технология. Неговата ефикасност и безопасност са оценени в съответствие с Европейската директива за медицински изделия (93/42/EEC).

Без
Глутен, лактоза.

Дейонизирана вода, концентрирана морска вода, натриев хиалуронат, метилсулфонилметан, ресвератрол, карбоксиметилцелулоза, полисорбат 80, натриев лактат, ябълчена киселина, калиев сорбат, натриев бензоат.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук