Power Health Platinum LivaPure 30tabs

Power Health Platinum LivaPure 30tabs

Хранителна добавка за детоксикация и добро здраве на черния дроб

код на продукта: 010740
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  46,80лв. (23,94€)

Power Health Platinum Range LivaPure Хранителна добавка за детоксикация и добро здраве на черния дроб 30табуси Специализиран, естествен състав за защита на чернодробната функция и управление на диетичните липиди Особено чувствителен към стрес и...  още

36,05лв. (18,44€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200321009439
Вижте също и продуктите в категориите:
Специални добавки за спортисти, За черния дроб, За детоксикация

Power Health Platinum Range LivaPure Хранителна добавка за детоксикация и добро здраве на черния дроб 30табуси

Специализиран, естествен състав за защита на чернодробната функция и управление на диетичните липиди

Особено чувствителен към стрес и стрес нашият черен дроб страда всеки път, когато се чувстваме стресирани, раздразнени или когато се отдадем на хранителни разстройства, които го задълбочават. Доброто му здраве е основно условие за функционирането на нашия организъм. Серията LivaPure от серията Platinum от Power Health е вашият платинен избор за този ценен инструмент, който отговаря за над 400 функции, които ни поддържат живи!

Иновативна комбинация от бял трън и холин.

LivaPure е специализиран, естествен състав за защита на чернодробната функция и управление на диетичните липиди. Много фактори като съвременния начин на живот, замърсяването на околната среда, токсините, затлъстяването, редовната употреба на алкохол водят до свръхактивност на един от най -важните ни органи - черния дроб. Тази формула идва от природата и има за цел да защити този ценен орган.

Съдържа титриран екстракт от растението Бял трън обикновен трън или Silivo mariano, който традиционно се свързва с нормалната функция на черния дроб и жлъчката. Холин, калций, витамин В12 и фолиева киселина допълват този защитен състав по хранителен начин.

Идеален за хора с тежък черен дроб, тези, които страдат от мастна инфилтрация, затлъстяване, употребяват редовно лекарства или имат проблем с жлъчката.

Белият трън (бодил) е известен от древността със своята полезност за защита на черния дроб и правилното функциониране на жлъчката. Той е богат на силимарин, който е едно от активните му вещества.

XOLIN:

Вещество, което принадлежи към семейството на витамините от група В, се синтезира от нашето тяло и е компонент на фосфолипидите, които участват в структурата на клетъчните мембрани.

Подпомага нормалното функциониране на черния дроб

Подпомага нормалния метаболизъм на липидите

КАЛЦИЙ:

Той е необходим за много функции на нашето тяло, а освен всичко друго, допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими.

ВИТАМИН В6, В12 & ФОЛИНА КИСЕЛИНА:

Тези витамини, членове на семейството на витамини от група В, са ценни за нашето тяло и допринасят за нормалния метаболизъм на хомоцистеина.

Подходящ е за:

- Хора с тежък черен дроб

- Хора с редовна употреба на наркотици

- Хора с жлъчна дисфункция

1 таблетка на ден след хранене

Затваряйте добре капака след всяка употреба. Съхранявайте в хладна и суха среда (до 25 0C), далеч от деца с плътно затворен капак. Не излагайте на топлина, светлина или влага. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми.

Съдържание: 30 таблетки

БЕЗГЛУТЕННА ЗАХАР, ЛАКТОЗА, КОНСЕРВАТИВ, ПАРФЕМИ

Dicalcium phosphate, choline bitartrate, milk thistle extract (Silybum Marianum, 80% Silymarin), microcrystalline cellulose, coating orange, mono and diglycerides from food fatty acids, hydroxypropylcellulose, silicon dioxide, magnesium stearate, vitamin B12 (cyanocobalamine), vitamin B6 (pyridoxine HCl), folic acid.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук