Power Health Doctor Power Cough Syrup for Dry & Productive Cough 150ml

Power Health Doctor Power Cough Syrup for Dry & Productive Cough 150ml

Сироп за суха и продуктивна кашлица

код на продукта: 048628
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  29,72лв. (15,20€)

Power Health Doctor Power Сироп за кашлица за суха и продуктивна кашлица 150 мл Сиропът за кашлица Doctor Power е продукт на медицинска технология, чието действие се основава на силното мукоадхезивно свойство на неговите съставки. Може да се прила...  още

18,69лв. (9,56€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200321012828
ТЕГЛО: 217gr

Power Health Doctor Power Сироп за кашлица за суха и продуктивна кашлица 150 мл

Сиропът за кашлица Doctor Power е продукт на медицинска технология, чието действие се основава на силното мукоадхезивно свойство на неговите съставки. Може да се прилага за облекчаване както на суха, упорита кашлица, така и на продуктивна, като насърчава нормалното отхрачване.

Високото съдържание на полизахариди и мед, които съдържа, действа като образува защитна мембрана, която успокоява симптомите и покрива наранената и възпалена лигавица. По този начин предпазва лигавицата от инфекциозни или дразнещи агенти, ускорява процеса на заздравяване на лигавицата и помага за спиране на кашлицата.

Подходящ е за възрастни и деца над 1 година.

Без
Глутен, лактоза.

ДОЗИРОВКА, НАЧИН И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА УПОТРЕБА

Деца от 1 до 3 години: 2,5 ml,
Деца от 3 до 6 години: 5 ml,
Деца от 6 до 12 години: 7,5 ml,
Възрастни: 10 ml,
приема се 2 пъти дневно или според указанията на лекар, до 4 пъти максималната доза на ден.

Продуктът може да се използва по всяко време на деня. Последната доза за деня се препоръчва преди лягане. Препоръчително е да избягвате да ядете или пиете най-малко 30 минути след употреба. Продължителността на лечението зависи от подобряването на симптомите. За по-нататъшно засилване на действието на продукта е позволено да се прилага продължително време. Максимална продължителност на лечението: 30 дни. Разклатете добре преди употреба. След отваряне консумирайте продукта до 3 месеца.

инструкции за употреба
Използвайте дозиращата капачка, включена в опаковката, за да получите точно препоръчителната доза. Измивайте капачката и затваряйте бутилката плътно след всяка употреба.

Дръж далеч от деца. Не използвайте продукта след изтичане на срока на годност или когато е отворен за първи път, повреден или ненарушен. Не изхвърляйте контейнера в околната среда след употреба.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ
Не използвайте продукта в случай на известна свръхчувствителност или несъвместимост с един или повече от компонентите на формулата. Не са провеждани проучвания по време на бременност и кърмене, така че преди да приемете продукта, посъветвайте се с Вашия лекар.

Сиропът за кашлица Doctor Power е известен продукт на медицинската технология. Неговата ефикасност и безопасност са оценени в съответствие с Европейската директива за медицински изделия (93/42/EEC).

Мед от диви цветя, мед от евкалипт, сухи екстракти от исландски лишей и пентаневрус, богати на полизахариди, мащерка, вода, фруктоза, сорбитол, ябълчена киселина, ксантанова гума, карбоксиметилцелулоза, аромат, стевиол гликозиди, калиев сорбат.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук