Power Health Doctor Power Throat Spray with Soothing & Protective Action for Sore Throat & Cough 30ml

Power Health Doctor Power Throat Spray with Soothing & Protective Action for Sore Throat & Cough 30ml

Спрей за гърло с успокояващо и защитно действие при възпалено гърло и кашлица

код на продукта: 049235
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  35,01лв. (17,91€)

Power Health Doctor Power Throat Spray Спрей за гърло с успокояващо и защитно действие при болки в гърлото и кашлица 30 ml Спрей за гърло Doctor Power е медицински технологичен продукт, предназначен за облекчаване на раздразнено гърло, свързано с ...  още

22,72лв. (11,62€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200321012835
ТЕГЛО: 92gr

Power Health Doctor Power Throat Spray Спрей за гърло с успокояващо и защитно действие при болки в гърлото и кашлица 30 ml

Спрей за гърло Doctor Power е медицински технологичен продукт, предназначен за облекчаване на раздразнено гърло, свързано с кашлица, болки в гърлото, усещане за парене и затруднено преглъщане. Благодарение на своите съставки, създава защитен филм с бариерен ефект, който покрива устната кухина, предпазвайки я от външни дразнители.

Успокоява раздразнението в устната кухина (при фарингит, тонзилит, пресипнал глас) и кашлицата и допринася за хидратацията на лигавицата. Освен това благоприятства втечняването и елиминирането на храчки и дразнещи вещества.

При често излагане на външни фактори (студ, дим, смог, температурни промени) помага за предотвратяване и намаляване на усещането за сухота и парене в гърлото, за намаляване на болката и затрудненото преглъщане.

Подходящ е за възрастни и деца над 1 година.

Медицински технологичен продукт със силно мукоадхезивно действие.

3 пъти на ден или според предписанието на лекаря. В зависимост от нуждите продуктът може да се прилага до 6 пъти на ден.

  1. Разклатете продукта.
  2. Завъртете дюзата за пръскане в хоризонтално положение и отстранете капачката й.
  3. Вкарайте върха на накрайника в устната кухина, като го насочите към желаната точка.
  4. Натиснете напълно буталото на помпата, като прилагате продължителен натиск, докато доставената доза се изчерпи.
  5. След приложение затворете дюзата за пръскане със специалната капачка и я върнете във вертикално положение.

Препоръчва се:

  • при възрастни и деца над 6 години: 4 впръсквания директно в устната кухина.
  • при деца над 1 година: 2 впръсквания директно в устната кухина.

Може да се използва по всяко време на деня. Препоръчително е да избягвате да ядете или пиете най-малко 30 минути след употреба. Продължителността на употреба зависи от прогресията на симптомите. За целите на подобряването може да се приема за продължителен период от време. Продължителността на лечението не трябва да надвишава 30 дни. Разклатете добре преди употреба. След отваряне консумирайте продукта до 3 месеца.

Дръж далеч от деца. Не използвайте продукта след изтичане на срока на годност или когато е отворен за първи път, повреден или ненарушен. Не изхвърляйте контейнера в околната среда след употреба.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ
Не използвайте продукта в случай на известна свръхчувствителност или несъвместимост с един или повече от компонентите на формулата. Не са провеждани проучвания по време на бременност и кърмене, така че преди да приемете продукта, посъветвайте се с Вашия лекар.

Вода, фруктоза, хидроглицериден екстракт от прополис, сухи екстракти от исландски лишей и пентаневрус, богати на полизахариди, прах от листа от алое вера, боровинка, натриев хиалуронат, ресвератрол, витамин С, глицерол, аромат, гума арабика, карбоксиметилцелулоза, етерични масла от портокал, стевиол гликозиди , калиев сорбат.

Без
Глутен, лактоза.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук