Predictor Promo Early 2 бр

Predictor Promo Early 2 бр

Тест за бременност с технология за ранна диагностика до и 6 дни преди първия ден на закъснение с висока точност

код на продукта: 060330
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  27,82лв. (14,23€)

Predictor Promo Тест за ранна бременност с технология за ранна диагностика До и 6 дни по-рано от първия ден на закъснение с висока точност 2 бр. Тестът за ранна бременност Predictor Early с технология за ранна диагностика отговаря на въпроса БРЕМЕ...  още

20,59лв. (10,53€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206469011242
Вижте също продукти в тази категория:
Tест за бременност

Predictor Promo Тест за ранна бременност с технология за ранна диагностика До и 6 дни по-рано от първия ден на закъснение с висока точност 2 бр.

Тестът за ранна бременност Predictor Early с технология за ранна диагностика отговаря на въпроса БРЕМЕННА ли съм? до 6 ДНИ ПО-РАНО от първия ден на забавяне с повече от 99% точност¹

Тестът за ранна бременност Predictor измерва количеството на хормона на бременността, който се нарича човешки хорион гонадотропин (hCG) и се намира в урината на бременни жени. Този хормон, който се произвежда по време на бременност, се секретира от плацентата веднага след имплантирането и нараства бързо през ранните етапи на бременността.

Тъй като тестът за ранна бременност Predictor открива множество форми на хормона на бременността, той е много точен при определяне на бременността. Аналитичната чувствителност на устройството е 10 mIU/ml hCG.

Ползи:

  • БРЕМЕННА СЪМ; Разберете резултата до 6 ДНИ ПРЕДИ първия ден на забавяне
  • Сега най-належащият ви въпрос може да получи отговор незабавно!
  • С точност над 99%¹
  • Сега още повече чувствителност²
  • Технология за ранна диагностика

Пуснат на пазара през 1971 г., Predictor се превърна в първия в света домашен тест за бременност. Тя е надежден партньор, предлагащ достъпни и надеждни решения, които допринасят за постигането на здраво дете по естествен начин.

¹От деня на очаквания период, ²Във връзка с предишната технология на Predictor Early

Извършване на тест за потока на урината.
Като държите теста по такъв начин, че абсорбиращият връх да сочи надолу, поставете го под струята урина само за 5 секунди.
Вземете пробата от урина в чист и сух съд.
Потопете целия абсорбиращ накрайник в урината само за 5 секунди.
Изчакайте 5 минути
Поставете капака върху теста и го поставете върху равна повърхност, така че кутията с резултатите да е обърната нагоре. Моля, изчакайте 3 минути, преди да прочетете резултата.
Прочетете резултата
Бременна си
В полето с резултати се появяват две розови линии. Възможно е една линия да е значително по-бледа от другата. Дори и в този случай резултатът е положителен.
Вие не сте бременна
В полето с резултати се появява розова линия.

Само за ин витро диагностика. Вътрешна употреба не е разрешена. Температура на съхранение: 2-30°C. Продуктът не трябва да се поставя във фризер или да се съхранява при температура над 30°C. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Устройство за еднократна употреба. Не използвайте продукта след изтичане срока на годност.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук