Profertil Female Силна специална хранителна добавка за лечение на женско безплодие 1 месец 28caps x 28tabs

Profertil Female Силна специална хранителна добавка за лечение на женско безплодие 1 месец 28caps x 28tabs

код на продукта: 013433
4-5 ημέρες

Препоръчителна цена на дребно  147,60лв. (75,50€)

Profertil® Female Мощна добавка за лечение на женско безплодие, лечение 1 месец, 28 меки капсули + 28 tabs действа активно в 3 -те жизнени фази в цикъла, в оплождането & в Имплантацията „Спокоен“ път към майчинството! PROfertil® female дейст...  още

147,60лв. ()
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 9120017071235
Вижте също продукти в тази категория:
За плодовитост

Profertil® Female Мощна добавка за лечение на женско безплодие, лечение 1 месец, 28 меки капсули + 28 tabs

действа активно в 3 -те жизнени фази в цикъла, в оплождането & в Имплантацията

„Спокоен“ път към майчинството!

PROfertil® female действа в жизненоважни фази:

в кръга
в торенето
при имплантиране


със съставки, внимателно хармонизирани въз основа на научни изследвания.

PROfertil® female подобрява условията за настъпване на бременност.

Ключов и определящ фактор за постигане на бременност е стабилният цикъл.
Селенът, съдържащ се в PROfertil® female допринася за балансиран метаболизъм и стабилен цикъл.

Първа стъпка: Яйцеклетката се опложда във фалопиевата тръба. След това се нарича голямо разстояние: преминава през фалопиевата тръба и в кухината на матката. The PROfertil® female има положителен ефект дебелината на ендометриума и подобрява кръвообращението. Катехините имат противовъзпалително и антикоагулантно действие, намаляват хипертонията и липидите. Освен това съставките действат като естествено средство срещу синдрома на поликистозните яйчници, метаболитно разстройство, което причинява безплодие.

По време на имплантирането могат да се появят импланти в мозъка и гръбначния мозък. Фолиевата киселина намалява този риск.
Според настоящите проучвания, омега-3 мастните киселини свеждат до минимум риска от еклампсия („прееклампсия“), чийто често срещан симптом е хипертонията.

Някои двойки, които се опитват дълго време да гарантират успешния резултат от раждането на дете, изпитват особен натиск по време на полов акт. Близкият контакт не само е израз на желанието за партньора, но и ще доведе до биологичен резултат, оплождане. Ако обаче сексуалният акт не се третира само като „опит за раждане на дете“, тогава той отново се превръща в приятен и релаксиращ процес за двойките. Тази положителна психология е виден фактор за успех, който не бива да се подценява, тъй като има положителен ефект върху циркулацията на хормони и компенсира всички възможни психологически и физически затруднения на бременността.

Вземете 1 мека капсула и 1 таблетка дневно с малко вода, със или след хранене. Таблетката винаги трябва да се приема с меката капсула.

Продължителност на лечението:

Започнете да приемате PROfertil® female от началото на усилията да имаш дете. Препоръчва се да се приема до края на третия месец от бременността. След края на третия месец вашите хранителни нужди и хранителните нужди на вашето бебе са напълно покрити с PROpregna®.

Бележки:

Не е заместител на балансираната и разнообразна диета. Трябва да следвате здравословен начин на живот. Не превишавайте дневната доза. Съхранявайте на сухо място, далеч от слънчева светлина и при стайна температура. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Състав

на ден

на всеки 100g

Таблетка

Витамин Е

30 mg

3.5 g

Коензим Q10

30 mg

3.5 g

Фолиева киселина

800 mcg

0.1 g

Селен

70 mcg

8.2 mg

Катехини от екстракт от зелен чай

4 mg

0.5 g

Глициризин от екстракт от женско биле

12 mg

1.4 g

Мека капсула

Омега-3 мастни киселини

500 mg

56.8 g

Хранителни стойност

на ден

всеки 100g

Енергия kJ/kcal

38 / 9

2262 / 541

Мазнини

0.7g

42 g

- от които наситени

<0.1g

1.5 g

Въглехидрати

0.5 g

32g

- от които захари

0g

0g

Протеин

<0.5 g

8 g

Сол

0 g

0 g

Състав и съставки на PROfertil® female
Благодарение на специалния си състав PROfertil® female Той отговаря на специалните хранителни нужди на жените, които искат да имат дете до края на третия месец от бременността, докато специалният състав на хранителните вещества, които съдържа, постига тази специална хранителна цел.

Омега-3 мастни киселини
Това е специална група есенциални мастни киселини, които човешкото тяло не може да синтезира. Тези киселини са необходими за поддържане на здравето на тялото. Национални и международни изследователски мрежи препоръчват консумацията на омега-3 мастни киселини от етапа на желанието да имаш дете, за да бъде тялото добре подготвено за бременност. По време на бременност омега-3 мастните киселини допринасят за растежа и синтеза на клетъчните мембрани и играят важна роля в развитието на очите и мозъка на бебето.
В допълнение, тези специални мастни киселини имат положителен ефект върху процента мазнини в тялото на детето. PROpregna меки капсули® с омега-3 съдържат високо чисто и силно концентрирано рибено масло, което общо съдържа до 75% омега-3 мастни киселини и 60% ейкозипентанова киселина (EPA) и ейкозидохексаенова киселина (DHA). Поради своя специален производствен процес, при който се елиминират диоксини и тежки метали, използваното рибено масло показва висока степен на чистота.

Фолиева киселина
Той регулира сложните взаимодействия на централните биологични процеси на детето, които са необходими за клетъчната диференциация и развитие. Фолиевата киселина е важен фактор за формирането на централната нервна система на бебето, което се осъществява през първите четири седмици от бременността. Липсата на фолиева киселина може да причини спина бифида, сърдечни аномалии или уретрални деформации. Много жени изпитват много ниски нива на фолиева киселина в диетата си, особено в периоди, когато е необходимо повече фолиева киселина.

Селен
Той е компонент на много важни протеини.

Витамин Е
Той намалява оксидативния стрес на майката и детето и по този начин защитава клетките на тялото.

Катехини
Те са получени от екстракт от зелен чай и имат противовъзпалително и хиполипидемично действие.

Глициризин
Той е компонент на женско биле и има, наред с други неща, противовъзпалително действие. Това хранително вещество може да помогне за регулиране на менструалния цикъл при жени с високи нива на мъжки хормони в кръвта.

Ίγναμα
Той не само подобрява качеството на кръвните липиди и антиоксиданти, но също така помага за увеличаване на естрогена и веществата, които спомагат за транспортирането им в кръвта. По този начин това хранително вещество помага за регулиране на цикъла и допълнително увеличава възприемчивостта на женското тяло.

Екстракт от Дамян
Регулира и балансира женския цикъл. Действието на този растителен екстракт се характеризира като тонизиращо, еуфорично и сексуално стимулиращо.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук