React Hypervital Active 8 Complex 30 Sachets

React Hypervital Active 8 Complex 30 Sachets

Хранителна добавка с мултивитамини и билкови екстракти за енергия и гладка хормонална функция при жените

код на продукта: 055853
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  159,22лв. (81,44€)

React Hypervital Active 8 Complex Хранителна добавка с мултивитамини и билкови екстракти за енергия и гладка хормонална функция при жените 30 Sachets Ракът на маточната шийка е третият най-често срещан рак при жените в западните общества след рака...  още

156,03лв. (79,81€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200138430006
Вижте също и продуктите в категориите:
Мултивитамини, За уриниране, Противовъзпалителни добавки

React Hypervital Active 8 Complex Хранителна добавка с мултивитамини и билкови екстракти за енергия и гладка хормонална функция при жените 30 Sachets

Ракът на маточната шийка е третият най-често срещан рак при жените в западните общества след рака на гърдата и ендометриума. При мъжете са описани предракови лезии от HPV в пениса и ануса.

Високорисковите HPV са замесени в канцерогенезата в областта на устата, фаринкса и ларинкса (описани като рак на главата и шията). Установено е, че в 25% от раковите заболявания в тези области се открива ДНК на специфичните HPV. Ракът на главата и шията не е много чести.

Като причинни фактори винаги са се считали тютюнопушенето и злоупотребата с алкохол. Развитието на злокачествено заболяване на маточната шийка е дългосрочен процес. Този факт засилва превенцията и позволява тя да бъде по-ефективна. Проучванията показват важността на храненето. Силната имунна система, съчетана с намалени нива на оксидативен стрес, може значително да ограничи появата на злокачествено заболяване.

Предимства на продукта:

Пълна формула с 14 хранителни вещества и молекулярния комплекс Active8® на EverCare
Витамини, минерали, микроелементи и стволови клетки
6 съставки за укрепване на имунната система
7 антиоксидантни съставки в една доза
Високо съдържание на съставки, които осигуряват на тялото необходимата подкрепа
Течна форма, перорални сашета
Разработен и произведен в Гърция

Ползи:

B каротин и витамин Е: Диетичният прием на b каротин и витамин Е са обратно свързани с риска от рак на маточната шийка. Може също така да помогне в борбата с рака чрез своя антиоксидантен капацитет и чрез подобряване на клетъчната комуникация.

Фолиева киселина: Ниските нива са свързани с повишен риск от злокачествено заболяване на шийката на матката. Други изследвания показват, че дългосрочната добавка на фолиева киселина може да помогне за предотвратяване на рак.

Витамин D3: През последните години редица научни изследвания подчертаха важната роля на витамин D3 за цялостното здраве на тялото, тъй като е записано, че той помага за подобряване на функционирането на имунната система, за контролиране на захарта и също за предотвратява други сериозни заболявания като различни форми на рак, артериосклероза, психични заболявания, хипертония, както и други заболявания. Витамин D играе ключова роля в активирането на имунните механизми на нашето тяло.

Витамин B12: Проучванията в ход свързват намалените нива на витамин B12 с повишени нива на увреждане на ДНК, рисков фактор за рак.

Ацетил коензим Q10: Плазмените концентрации на коензим Q10 и витамин Е са обратно пропорционални на епителните лезии. Коензим Q10 е важна част от освобождаването на енергия във всяка клетка.

Глутатион: Ролята му е многобройна и се отнася главно до неутрализирането на свободните радикали, детоксикацията на тялото от тежки метали, защитата на имунната система, неговия противораков ефект, синтеза и възстановяването на тъканите, възстановяването на мускулни увреждания и гладката функция на метаболизма.


Инструкции за употреба

Приема се веднъж дневно, чист или разтворен в чаша вода по време на хранене или според указанията на Вашия лекар или фармацевт.


Дозировка

Възрастни: 1 път на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Не превишавайте препоръчваната доза.


Предпазни мерки

Продуктът се съхранява на хладно и сухо място (<25°C).

Дръж далеч от деца.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета.

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

№ Запознаване EOF: 125481-07/12/2018. EOF нотификационният номер не заема мястото на EOF регистрационния номер.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук