Remescar Eye Bags & Dark Circles Cream 8ml

Remescar Eye Bags & Dark Circles Cream 8ml

Крем за очи Торбички и тъмни кръгове

код на продукта: 053304
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  68,82лв. (35,20€)

Remescar Eye Bags & Dark Circles Cream Околоочен крем за торбички и тъмни кръгове 8ml Как мога да се отърва от торбичките под очите или тъмните кръгове?
Няма ясен отговор на въпроса: "защо имам торбички или тъмни кръгове?". Торбичките под о...  
още

59,86лв. (30,62€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5425012531703
Вижте също и продуктите в категориите:
Против торбички и черни кръгове, Кремове за очи

Remescar Eye Bags & Dark Circles Cream Околоочен крем за торбички и тъмни кръгове 8ml

Как мога да се отърва от торбичките под очите или тъмните кръгове?
Няма ясен отговор на въпроса: "защо имам торбички или тъмни кръгове?". Торбичките под очите или тъмните кръгове могат да имат различни причини. Когато сте уморени или стресирани, кожата под очите може да бъде подпухнала и тъмна като симптом на вашата физическа или умствена умора. Също така е обичайно с възрастта кожата около очите да изтънява и да се появяват торбички под очите.

Въпреки това, въпреки че торбичките и тъмните кръгове са безвредни, мнозина биха искали да се отърват от тях, тъй като те могат да повлияят негативно на вашето самочувствие.

Веднага видими резултати само с 1 нанасяне
Remescar for Bags & Dark Circles е мигновено ефективен крем за очи, който ви помага да намалите торбичките и тъмните кръгове само за минути. Важно е да знаете, че резултатите се запазват до 10 часа. Можете перфектно да комбинирате Remescar for Bags & Dark Circles с вашия грим. Обърнете внимание на правилния ред, в който ще прилагате продуктите, за да постигнете най-добри резултати.

Имоти

  • Заличава торбичките и тъмните кръгове под очите
  • Веднага видими резултати
  • Ефективен от първото приложение
  • Може да се комбинира с грим

Благодарение на уникалната технология EYE-RASE, Remescar for Bags & Dark Circles дава незабавни резултати само с едно приложение.

Тази нова технология, използваща уникална комбинация от глинени минерали, пептиди, кофеинов комплекс и микроводорасли, има троен ефект:

  • Стягане на кожата
  • Намаляване на натрупването на течност под очите
  • Коригиране на външния вид на тъмните кръгове

Remescar Cream for Bags & Dark Circles има клинично доказана ефективност и е 100% безопасен.

  1. Измийте лицето си и подсушете внимателно.
  2. Нанесете овлажняващ крем за очи (без мазнини) и изчакайте минута-две, за да се абсорбира напълно от кожата.
  3. Стиснете тубичката, за да разпределите малко количество от продукта върху върха на пръста си. Препоръчителното количество трябва да е колкото оризово зърно. По-малко количество продукт не е достатъчно, докато по-голямо количество може да е прекомерно, тъй като няма да се абсорбира напълно от кожата или може да причини чувствителност. Това е един от основните фактори за ефективното действие на Ремескар върху торбичките и тъмните кръгове.
  4. Втрийте крема с 2 пръста (показател), докато кремът стане прозрачен (около 5 секунди). Уверете се, че има достатъчно крем между пръстите. В случай, че не усещате влага по пръстите си, добавете отново малко количество към пръста си.
  5. Нанесете крема върху цялата зона под очите с нежни движения от вътрешната към външната страна на окото с пръст. Нанесете крема равномерно с леки и нежни кръгови движения до пълното му абсорбиране от кожата.
  6. За впечатляващи резултати, останете неподвижни за 2-3 минути, докато продуктът се абсорбира (въздухът ще ускори процеса). Ако нанесете твърде много крем, отстранете излишния продукт с малко вода.
  7. Измийте ръцете си и затворете тубата след употреба.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук